EVO U ŠTA ULAŽE 30.000 EVRA Miki Đuričić promenio je nekoliko zanimanja, a sad želi ovim da se bavi
Alo

Bivši zadrugar Miki Đuričić prijatno je iznenadio naciju u poslednjoj sezoni "Zadruge" jer se ponašao uzorno, a sada ulaže 30.000 evra u privatni biznis!

Naime, Miki, koji je promenio nekoliko zanimanja, prvo je bio poznat kao pčelar, zatim rijaliti igrač, pa voditelj i kuvar, i uzgajivač mangulice, već neko vreme u mestima nedaleko od Kupinova, u kom trenutno živi, razgleda placeve da bi našao najpogodniji za bavljenje stočarstvom i rasadom biljaka, što mu je, kako je jednom pomenuo, velika strast.

Instagram

 

- Miki već neko vreme sređuje porodičnu kuću u Kupinovu, u kojoj trenutno boravi s porodicom, a onda se seli sa suprugomi ćerkicom u drugo selo. Ne želi previše o tome da priča, znate kako je već u selu, odmah se traže razlozi za to što ide od kuće, ali u porodici je sve kako treba. On sad planira da uloži oko 30.000 evra u plac na kom planira da pokrene ozbiljan posao. Njemu je velika strast uzgoj domaćih životinja i raznih vrsta biljaka, a za to je potrebno mnogo prostora i ulaganja. On je doskoro pominjao to samo kao ideju, ali je sad rešio da sve sprovede u delo. Ima podršku oca, žene, a već je sve ugovorio s nekoliko prijatelja koji se razumeju u taj posao, koji će da mu pomognu za mašine i sve što mu treba - priča izbor blizak pčelaru.

Mikiju je, kako priča izvor, sada bitno da se dobro odmori od rijalitija, pa se baca na posao.

Printscreen

 

- Miki sada najviše vremena provodi kod oca u kući, nadgleda radove i igra se s ćerkicom. Selidbu planiraju tek na jesen, kad prođu vrućine, i imaju svašta u planu. Deset meseci je veliki period u rijalitiju, zato je on sad po ceo dan napolju, dolaze komšije iz celog sela, pričaju do kasno u noć, a obilaze ga prijatelji koje godinama nije video - kaže sagovornik.

Miki je nedavno otkrio i šta bi gajio na imanju.

- Planiram da se posvetim proizvodnji organske hrane, da gajim mangulice itd. To je neka moja strast, dosta se razumem i u biljke, ali gledam da spojim lepo i isplativo. Za sve je potrebno vreme, ne može odmah da zaživi, ali ako ste uporni i stvarno planirate da se posvetite tom biznisu, rezultati neće izostati - rekao je pčelar.

MARIJA KULIĆ OBJAVILA PRVO SAOPŠTENJE: Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Visnja

09.08.2022 17:22

On je covek bez zanimanja lenj i brzo odustaje. Nema od tog nista.

Kao

09.08.2022 17:32

Umorio se u Zadruzi pa da odmori,ha. Nema srece od njegovog posla. On moze samo doci lezati i jesti u Zadrugu

Mixino r.

09.08.2022 20:22

Od čega da se odmori, kada je prespavao celu Zadrugu? Odvojen u rehabu od svih, spavao je kada mu se prohte... A to uzorno ponašanje, znači da nije nikoga udario? Pa, stvarno, preterujete u pravljenju kulta Mikija pčelara, on to ne zaslužuje...