MILJANA KULIĆ TRAŽI DA IDE KUĆI NA SVOJU ODGOVORNOST Ne može više da izdrži, četiri dana je u Kliničkom centru u Beogradu
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljana Kulić se već četiri dana nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, a medicinskom osoblju ne prestaje da zadaje glavobolje.

Kulićeva sve vreme traži kafu i cigare, dok je sada otkriveno da zahteva da je puste kući.

Printscreen

- Kada je shvatila da nema ništa od njenih želja da dobije cigarete, tražila je da je puste da ide kući na svoju odgovornost - ističe dobro obavešten izvor.

- Ponavljala je da ne može više da izdrži, da umire od gladi i želje da zapali - navodi izvor "Kurira".

Miljanina majka Marija se na društvenim mrežama oglasila povodom Miljane.

- Na svaka četiri sata se informišemo o novim rezultatima i o Miljaninom stanju, kao i o terapiji. U međuvremenu čitam literaturu o svemu što me zanima, a u vezi je njenog stanja - navela je Marija na Instagramu.

- Miljana postaje nepodnošljiva. Stalno viče, pa su je lekari zbog toga prebacili na drugo odeljenje, da ne smeta ostalim pacijentima. U ponedeljak, nakon što se probudila iz sedacije, pretila je da će da se baci sa prozora ako joj ne daju odmah cigaretu. Vikala je na sestre, plakala - otkrio je juče izvor gorepomenutog lista.

EKSKLUZIVNO Alo! imao uvid u medicinsku dokumentaciju kontroverzne rijaliti učesnice, ovo je Miljanina psihijatrijska dijagnoza

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading