MARIJA KULIĆ OBJAVILA PRVO SAOPŠTENJE: Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog
Foto: Alo/ilustracija

Marija Kulić danima brine za ćerku Miljanu čije je stanje već deseti dan neizvesno, a sada se oglasila saopštenjem i molbom za sve.

- Zamolila bih urednike i novinare svih redakcija za razumevanje i neuznemiravanje pozivima. Takođe bih se zahvalila na brizi i ažurnosti kako bi preneli informacije o Miljaninom zdravstvenom stanju. Sigurna sam i beskrajno zahvalna što brinete i pokušavate da dobijete lepe vesti kako bi ih što brže preneli. Svakodnevno, na svaka četiri sata se informišemo o novim rezultatima i o Miljaninom stanju, kao i o terapiji. U međuvremenu čitam literaturu o svemu što me zanima, a u vezi je njenog stanja. Vi me uznemiravate pozivima i dojavama neprekidno. Da ne bih bila prinuđena da koristim novu karticu, čiji će broj imati samo bolnica, molim vas da me više ne uznemiravate. Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog. Rekla-kazala abrove ostavite za kasnije. Daće Bog da bude kako treba, pa će biiti intervjua i emisija kada ćemo rasterećeno pričati o svemu - napisala je Marija.

MARIJA KULIĆ OBJAVILA PRVO SAOPŠTENJE: Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog

Foto: Printscreen/instagram

 


NESREĆE NIKAKO DA ZAOBIĐU KULIĆE Miljana se bori za život, sestre imale saobraćajne nesreće, a Marija i Siniša zajedno vodili bitku s ovim

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
keka

09.08.2022 22:21

vodi je kuci pa je ti leči umesto lekara posto sve čitas i obrazujes se

Todor

09.08.2022 23:49

Stici ce ona u sledeci rijaliti.Panek tamozabavlja one ko je gleda.