MARIJA KULIĆ JEDVA GOVORI Otkrila Miljanino stanje: Izašla je iz šok sobe, ali to ne znači da nije životno ugrožena
Foto: Alo/ilustracija

Kao bomba odjeknula je vest da je Miljana Kulić, nakon nekoliko dana jezive borbe za život, nakon komplikacija koje su usledile operacijom želuca, izašla iz šok sobe, te se pretpostavljalo da je bivšoj zadrugarki dosta bolje.

Ovim povodom se oglasila Marija Kulić, vidno utučena i promuklim glasom otkrila je kako se Miljana trenutno oseća:

Printscreen

 

- Ne mogu da pričam, nisam dobro. Miljana jeste izašla iz šok sobe, ali samo kako ne bi gledala aparate i najgore slučajeve kojima je tamo okružena. Ne znači da je bolje i da nije životno ugrožena, mora non stop da se prati stanje... - tiho je govorila Marija za Pink.

Kako je Marija juče rekla, Miljana je bila dodatno uznemirena zbog ostalih pacijenata koje je gledala tamo.

Bez obzira na to što je Miljana stabilno, Marija je i dalje zabrinuta za ćerkino zdravlje. Ona je juče sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Urgentnom centru kako bi porazgovarali s lekarima.

- Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone - ispričala je Marija juče za medije.

ATA Images

 

DEJANA I ALEKS IZDRŽAVAJU FANOVI Dobili i letovanje i džeparac, a evo otkud im stan na Beogradu na vodi

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading