IZVUKLA SE MILJANA Kulićeva posle deset dana napokon van životne opasnosti, ali je jedan problem i dalje tu
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljana Kulić, učesnica brojnih domaćih rijalitija, već tri dana se nalazi u Kliničkom centru Srbije, nakon što joj se pogoršalo stanje posle operacije želuca u Turskoj.

Bivšu učesnicu "Zadruge" juče su iz šok-sobe prebacili na poluintenzivnu negu u Urgentnom centru.

IZVUKLA SE MILJANA Kulićeva posle deset dana napokon van životne opasnosti, ali je jedan problem i dalje tu

Printscreen

 

- Miljana je napokon bolje i njeno zdravstveno stanje se iz dana u dan popravlja! Juče je bila na detaljnim pregledima, posle kojih su lekari odlučili da je premeste na poluintenzivnu negu. Sama je u sobi, ali i dalje pod stalnim nadzorom lekara - priča naš dobro obavešten izvor.

On dodaje da je Kulićeva fizički bolje, ali da je psihički i dalje veoma loše:

- Lekarima i sestrama nimalo nije lako s njom! Stalno se dere kako hoće da ide kući i da ne može više da podnese bolnicu. Čak je terala jednu medicinsku sestru da joj donese otpusnu listu i da joj dozvoli da napiše da na svoju odgovornost izlazi iz Urgentnog. I danju i noću se žali da je gladna, iako još ne sme da jede. U nekoliko navrata je bila i agresivna, pa su joj doktori pojačali dozu lekova za smirenje - priča naš izvor.

Bez obzira na to što je Miljana stabilno, Marija je i dalje zabrinuta za ćerkino zdravlje. Ona je juče sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Urgentnom centru kako bi porazgovarali s lekarima.

- Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone - ispričala je Marija i dodala da lekari daju sve od sebe da je izleče:

- I dalje dobija "fraksiparin" kako bi joj razredili krv, antibiotike, ali i terapiju kiseonikom. Lekarima i dalje stvara problem tromboza stomačnih vena, zbog koje je Miljana u jakim bolovima, ali ide nabolje. Lekari su divni i ljubazni prema meni. Nije im teško da mi sve lepo objasne.

Marija ne može da dočeka da Miljana dođe kući.

- Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Doktori su sjajni, stvarno reči nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne - kazala je tad Marija za "Kurir".

IZVUKLA SE MILJANA Kulićeva posle deset dana napokon van životne opasnosti, ali je jedan problem i dalje tu

Foto: Printscreen/instagram

 

DALILI DRUG GLUMI DEČKA Dragojevićka je dogovorila celu strategiju kako bi na društvenim mrežama trebalo da izgleda njihova veza

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KoBra

09.08.2022 08:12

Od kud je gladna kada je izvrsila operaciju zeludca? Zar pored svih komplikacija ona i dalje pati za jelom?