DALILA SLETELA U BEOGRAD Dragojevićka o novom dečka pa oplela po bivšem mužu: Dejan je iskoristio dok nisam tu da dođe u Šepak
Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević se vratila u Srbiju iz Crne Gore, u kojoj je bila na letovanju, pa se na aerodromu odmah dotakla priča o novom izabraniku, ali i bivšeg muža Dejana Dragojevića i njegovog odlaska u Šepak.

- Ljudi su mi baš prilazili, da. Komentari su bili pozitivni, sve najbolje su mi govorili ljudi. Stvarno... Nijedan loš komentar, ništa negativno! Sve onako kako i treba da bude - rekla je Dalila Dragojević pred našim kamerama.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisam otišla na more sa dečkom, nije tačno. To je pogrešna informacija. Marijana Zonjić mi je novi dečko... (smeh) Pisalo se svašta na osnovu klipova, to mislite... Neka i dalje ostane misterija ko je u pitanju. U jednom trenutku mi je bio drug, onda u drugom momentu nešto drugo... Neka ostane misterija - dodala je ona.

- Nije u pitanju nova ljubav, možda je stara. Videćemo da li će ta ljubav da se povrati u budućnosti, videćemo sve. Bitno je da mi je lepo. Dejan je iskoristio dok nisam tu da dođe u Šepak, on koristi sve u životu. Neka mu je sa srećom! Tedi, ljubimac, ostaje kod mene. Njemu je najbolje kod mene, neću ga vraćati u Veternik - zaključila je, a ceo intervju pogledajte u videu na početku.

Printscreen/Premijera

 

ZADRUGARKA IMALA TEŠKU OPERACIJU POSLE PADA S KVADA Sandru Čaprić čeka težak period oporavka, evo do kad ne sme da stane na noge

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Leo

09.08.2022 09:50

Daaa,bas su ti svi komentari divni i svi te samo hvale. Čuti bre dr.....ino i pokrij se tim velikim ušima, sram te bilo jahacice. Važno da si tu brnjicu napunila dobro silikonima,sad možeš sama sebi da šapuces na te uši. Sva si misteriozna do mojega, svi znaju bre ko si i kakva si, dzaba samu sebe hvalis, a svjesna si koje su zlo, dobra za izbegavanje !

Bataseka

12.08.2022 00:45

@Leo - Bravoooo za komentar ,samo bih dodala,da joj je bilo bolje da je mozak malo napumpala i hvala Bogu ,što se porodica Dragojević oslobodi jahačice.