ZADRUGARKA IMALA TEŠKU OPERACIJU POSLE PADA S KVADA Sandru Čaprić čeka težak period oporavka, evo do kad ne sme da stane na noge
Alo

Pevačica Sandra Čaprić prošle subote doživela je veliku nezgodu vozeći kvad, te je tom prilikom zadobila puno posekotina na glavi, polomila butnu i ključnu kost.

Sandra je imala tešku operaciju, pa se povodom toga obratila fanovima na svom storiju na Instagramu gde je rekla:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Želim da se svima zahvalim na velikoj podršci i pitanjima vezanim za moje zdravlje, dušebrižnicima i onima koji me zaista vole i poštuju. Imala sam jako tešku operaciju danas, ali hvala Bogu, koji me je spasio, ostala sam u jednom komadu.

Sandra je u storiju pomenula i povrede, koje su je zadesile, nakon nezgode:

- Kvad je pao na mene i ja sam slomila butnu kost, ključnu kost, dva puta sam povredila glavu i imam 15 šavova. Imam puno posekotina po celom telu, ali ponavljam, zahvaljujući Bogu ostala sam u jednom komadu. Sutra ujutru oko 10-11 sati izlazim iz bolnice sa Banjice.

Nasmejanog lica, vedrog duha i pozitivne energije, uprkos teškim povredama, pevačica je poručila fanovima sledeće:

- Dragi moji preda mnom je jedan jako težak period oporavka, koji će trajati četiri meseca. Neću moći na noge da stanem četiri meseca. Nastojaću da dam sve od sebe da što pre stanem na noge i dodala: Vratiću se jača nego ikad!

Printscreen

 

NAROD ĆE DA VIDI ŠTA JE PRAVI ŠOU Transrodna pevačica koja se bavi prostitucijom ulazi u Zadrugu 6

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Neko

09.08.2022 10:28

Bitno da joj se vide sise.Jadno.Jel ona u bolnoci ili u diskoteci 😠