JEL ZNAŠ DA SAM MOGLA DA TI UMREM? Miljana Kulić pozvala ovog zadrugara, kroz suze ga pitala ovo
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljana Kulić kaže da želi što pre da ozdravi kako bi ušla u "Zadrugu 6"! Rijaliti zvezda, koja se šest dana borila za život posle operacije smanjenja želuca u Turskoj, napokon se oseća bolje.

- Čim sam se probudila i mogla da pričam, pitala sam lekare da li ću moći da uđem u "Zadrugu 6"! Potpisala sam ugovor s Pinkom, znam da mi ne bi pravili problem, ali želim da se vratim u rijaliti s Bebicom... Doktori su mi kazali da je rano da razmišljam o tome. Pozvala sam i Indi, koja je prošla isti pakao kao i ja, da se posavetujem s njom - kaže Miljana, koja se i dalje nalazi u Kliničkom centru u Nišu.

Instagram

 

Osim što je pitala za rijaliti, Kulićeva je pozvala i nekoliko bivših zadrugara, a među njima i Marka Đedovića.

- Kad sam video Miljanin broj na telefonu, mislio sam da me zove Bebica, jer je koristio njen mobilni. Potom sam čuo njen glas! Bio sam u šoku! Rekla mi je: "Markić, je l' znaš da sam mogla da ti umrem?! Je l' me voliš?" Dugo je plakala... Onda se raspitivala ko ju je sve podržao dok se borila za život - kaže Đedović.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

NIKAD ISKRENIJA POSLE ZADRUGE Milica Veselinović progovorila o operaciji, o Mensuru, pa osula paljbu po njemu

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tuga

05.08.2022 09:07

Tragično željna ljubavi i pažnje. Sada i para. Strašno.

Gale

05.08.2022 10:12

Veliko zlo je ova zena. Ne pita kada ce videti sina, vec kada ce uci u zadrugu. Ne pita kako joj je dete vec ko je podrzao kako bi onima koji nisu mogla da zagorcava zivot kad izadje.