MILJANI U BOLNICU DOŠAO SVEŠTENIK? Jeziva saznanja, Kulićevu stiglo kajanje za abortuse
Instagram

Miljana Kulić trenutno je u stabilnom stanju, a požrtvovano bolničko osoblje će i narednih dana danonoćno pratiti njen oporavak.

Kako saznajemo, Miljana se, nakon što je sa odeljenja intenzivne nege prebačena u poluintenzivnu, trenutno nalazi u običnoj bolničkoj sobi, dok je njenoj majci Mariji dozvoljeno da bude pored nje, a ona je po izasku sa intenzivne nege tražila posetu sveštenika. 

Kako nezvanično saznajemo, Miljana je izrazila ovu želju zato što je htela da se ispovedi i okaje svoje grehe zbog kojih smatra da je bila na ivici smrti.

MILJANI U BOLNICU DOŠAO SVEŠTENIK? Jeziva saznanja, Kulićevu stiglo kajanje za abortuse

Alo! Ilustracija /J.V.

 

- Miljana je od Marije tražila da što pre porazgovara sa sveštenikom. Rekla joj je da želi da se ispovedi i da okaje sve grehe koje je do sada učinila, kao i da joj se pročita molitva za zdravlje. Smatra da joj je bog dao drugu šansu i da je zato izbegla smrt, ali da još nema mira i da mora da ispovedi bogu sve što joj je na srcu. Najviše se kaje zbog abortusa koje je imala i što je bebama koje je nosila u utrobi uskratila pravo na život. To sebi ne može da oprosti, sad ju je sve loše što je radila jednostavno stiglo - priča izvor, pa nastavlja:

- Marija je u potpunosti složila sa njom. I sama se u poslednje vreme okrenula veri i crkvi i smatra da to jedino može da im pomogne. Pitala je lekare da li postoji mogućnost da je poseti sveštenik. Čim je dobila odobrenje, stupila je u kontakt sa jednim niškim protom, koji je došao. Marija ih je ostavila nasamo, a njih dvoje su ostali tamo duže od sat vremena. Kada se posle vratila, Miljana je bila sva u suzama. Rekla joj je da se sada lakše oseća, da je malo mirnija i da se nada da će joj se bog smilovati - završava izvor.

"IMA LI ONA RODITELJE?" Milica Veselinović se pohvalila novim grudima, pa naišla na žestoke prozivke

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Србислав

04.08.2022 22:48

Па немој се јахати са ким стигнеш а ваљда знаш да постоје средства за контрацепцију толико те је ваљда научила најкасније.

Peđa

05.08.2022 05:58

Šta će njoj sveštenik,tu ni patrijarh ne pomaže.Grešna je da je to strašno,ovo neka vidi kao božiju kaznu.

peja kostolac

05.08.2022 08:27

Bre, ova svinja mi se već smučila.

Miki

05.08.2022 23:01

Djeci nedaju da budu roditelji i to bolesnoj a njoj od 30 godina dadu mami da je cuva. I to sto nezna guzici mjere pa jela ko krava