MILJANA KULIĆ NIJE VIŠE NA INTENZIVNOJ NEZI Bivša zadrugarka će biti pod neprestanim nadzorom: Ostaje u bolnici sve dok je to potrebno
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljanu Kulić danas su iz Intenzivne nege Klinike za anesteziju UKC Niš lekari prebacili na odeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš, saznaje nezvanično Kurir.

- Po nalogu šefa hirurških službi, koji je procenio da je Miljanino stanje zadovoljavojući, da su joj parametri bolji, pacijentkinju smo prebacili iz Intenzivne nege na u bolničku sobu, koja je takođe novoj zgradi Kliničkog centra - kaže naš izvor.

MILJANA KULIĆ NIJE VIŠE NA INTENZIVNOJ NEZI Bivša zadrugarka će biti pod neprestanim nadzorom: Ostaje u bolnici sve dok je to potrebno

ATA Images

 

On navodi da je Miljana jutros bila prilično fina i delovala je zadovoljno što izlazi sa Intenzivne nege. Verovatno se nadala da će u sobi moći da dobije cigare i kafu, ali će ona na novom odeljnju biti pod neprestanim, 24-časovnim nadzorom sestara, kaže naš izvor, koji je dodao da dok je u bolnici to nema šanse da dobije.

Kako je rekao izvor, procena je da će i za njeno psihičko stanje biti mnogo bolje da pređe sa intenzivne nege u bolničku sobu, tim pre što dobija svoju redovnu terapiju.

- Miljana će ostati u bolnici sve dok je to potrebno, dok hirurzi i lekari ne procene da je dobro pa i ako to traje do skidanja konaca - rekao je naš izvor.

TAKI ZABRINUT DOVEZAO MAJU MARINKOVIĆ U POLICIJU! Moja ćerka je medijska ličnost, prljaju joj ime!

BONUS VIDEO:

V

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading