JEDVA ČEKAM DA ŽIVIM SA DRAGOJEVIĆIMA! Aleks se seli kod Dejana u Veternik, progovorila i o bebi
Printscreen

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić i devojka pobednika ,Zadruge 5" Dejana Dragojevića ističe da se s njegovom porodicom maltene već orodila, pa planira uskoro i da se preseli u Veternik.

JEDVA ČEKAM DA ŽIVIM SA DRAGOJEVIĆIMA! Aleks se seli kod Dejana u Veternik, progovorila i o bebi

Alo

 

Aleksandra kaže da je tamo svi već zovu snajka, te i da je njen odnos s Dejanom samo bolji otkako su napolju iako su mnogi prognozirali da od njihove veze nema ništa.

- Dejan i ja do maksimuma verujemo jedno drugom i naš odnos je fantastičan. Nisam se ni na trenutak obazirala na te priče da ćemo da raskinemo. Ide nam bolje nego. ikada, a napolju samo imamo privatnost, koju nismo mogli da imamo unutra. Kao što sam rekla, ja sam vrlo svesna sebe i smatram da je naš odnos kvalitetan, pritom neću nikome dopustiti da to pokvari.

Je l' ima naznaka za to da ćete polako u brak?

- Mene već Dragojevići smatraju snajkom! Naravno, ako sve bude kako treba, možda dođe i do svadbe. Bitno je da nigde ne žurimo i da se volimo. Sve ostalo dođe usput. Preselila bih se rado kod Dejana i to će se uskoro i desiti. Jedva čekam da živim kod Dragojevića.

JEDVA ČEKAM DA ŽIVIM SA DRAGOJEVIĆIMA! Aleks se seli kod Dejana u Veternik, progovorila i o bebi

Printscreen

 

Kako se Dejan slaže s tvojom majkom?

- Dejan nije još stigao da dođe kod mene jer su tu svaki dan majstori pošto renoviram stan u kom sada živim. Kad se završi sve, on će doći, sada je haos i, verujte, da nemam gde da ga uvedem. Okej je s mojom mamom, čuju se kad sam kod njega, pa nazovem mamu i onda pričaju. Mama vidi da sam srećna u ovoj vezi i to joj je najbitnije.

Jeste li pričali o zajedničkom životu?

- Prvenstveno, želim da završim svoj stan, a onda možda iznajmim neki koji će biti bliži gradu jer sada živim u Kotežu, a Dejan još ne planira da ide iz Veter- nika, što mi je razumljivo. Želi da bude s porodicom. Mi smo svakako zajedno, ja sam često kod njega i kao da živim tu. Nećemo da žurimo, naša veza ide postepeno, planiramo u avgustu da odemo na letovanje, pa polako. Sve će da se skocka kako treba. Dosta vremena nam sada ode i na snimanje klipova za Jutjub, ali isplati se. Sve je super gledano.

Da li Dejanu smeta tvoja prošlost, to se neretko pominje.

- Dejan zna sve o meni, mi smo pričali o svemu, tako da se i on ne opterećuje. Te priče ne mogu ništa da nam poremete. Niti njemu neko može da napuni glavu niti meni.

Kako komentarišeš to što mnogi zadrugari otvaraju Jutjub kanale jer je tu dobra zarada?

- Ne mislim da je loše da bilo ko zaradi na takav način. Popularnost treba iskoristiti jer ne verujem ni da će da traje večno, a svakako da je snimanje videa za Jutjub i dobar vid relaksacije.

JEDVA ČEKAM DA ŽIVIM SA DRAGOJEVIĆIMA! Aleks se seli kod Dejana u Veternik, progovorila i o bebi

Printscreen

 

- Jesi li pričala s Dejanom o situaciji koja je snašla Subotićku?

- Ne vidim šta mi ima da komentarišemo to. To je njihova stvar, ne bih ni ja volela da se meni bilo ko meša u privatni život. Nismo Dejan i ja o tome pričali.

Da li bi ušla ponovo u rijaliti?

- Mislim da je to za mene prošlost. Imam mnogo planova, bitnije mi je da sada to završim. Rijaliti može da sačeka, a svakako se radujem da vidim ko će da budu učesnici u narednoj sezoni.

Da li ti je dosadašnje učešće donelo više dobrog ili lošeg?

- Donelo mi je divne stvari, između ostalog, i vezu s Dejanom, koja se desila spontano. Sve je išlo tako kako je išlo, tako da nema nikakvih nameštanja i taktika, što bi zli jezici rekli.

Da li postoji nešto zbog čega se kaješ?

- Ne postoji. Bila sam svoja i videla sam da je narod to prepoznao i cenio do samog kraja.

JEDVA ČEKAM DA ŽIVIM SA DRAGOJEVIĆIMA! Aleks se seli kod Dejana u Veternik, progovorila i o bebi

Foto: Youtube/Printscreen

 

Da li planiraš sa Dejanom proširenje porodice sa Dejanom?

- Nemam u planu da zatrudnim u neko skorije vreme, mislim da nije trenutak. Ne bih da širim sada tu temu, jednostavno, za sada nam to nije plan ni prioritet.

ISPLIVALA BEBICINA FOTKA IZ BOLNICE Miljana Kulić još uvek je u teškom stanju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Meda

02.08.2022 18:21

Ovo ona ista Aleks koja je tvrdila da je Dejan Hitler i najgori čovek koga je ikada upoznala!?

Ljeposava

02.08.2022 20:30

Bože dragi i Bujanovac-devojce ce se utrpa.

Ђура

03.08.2022 07:22

Овај шоња ће опет доживети да му се жена са другим воли у кревету до њега !