OD SVIH DEVOJAKA, NAJDRAŽA MI JE MAJA MARINKOVIĆ Filip Car ogolio dušu, pa spomenuo i Husa
Alo

Filip Car, učesnik rijalitija Zadruga, trenutno se nalazi u svom domu na Zvezdari.

Iako od izlaska iz rijalitija izbegava novinare, sada je govorio o svojim bivšim devojkama, vezama, učešću u rijalitiju, planovima... ali i onoga zbog čega se kaje.

OD SVIH DEVOJAKA, NAJDRAŽA MI JE MAJA MARINKOVIĆ Filip Car ogolio dušu, pa spomenuo i Husa

Printsc Pink

 

- Trebalo je sve u drugom toku da ode, ali tako je - kako je. Da mnoge stvari nisam uradio, ne bi druge stvari bile ovakve kakve jesu - rekao je Filip. Ono što je zanimljivo jeste da je Filip progovorio o Maji Marinković.

- Meni je Maja od svih devojaka najdraža jer smo bili prijatelji dugo. Zasigurno da je Maja od svih devojaka najposebnija, barem zbog prijateljstva 10 meseci, pre te veze. Želim joj sve najbolje - priznao je Car.

- Najteže je u svom selu. Ja sam u društvu uvek bio prihvaćen pre Zadruge, družio sam se sa najboljim momcima i devojkama, ima ljudi koji me vole i koji me ne vole. Za ove što su mi kao braća nemam šta da kažem, uvek su bili tu i za mene i za moju porodicu, hrabrili su mog oca, dan danas su tu za mene, od njih imam maksimalnu podršku - ističe zadrugar o svojim prijateljima.

OD SVIH DEVOJAKA, NAJDRAŽA MI JE MAJA MARINKOVIĆ Filip Car ogolio dušu, pa spomenuo i Husa

Alo

 

Filip je istakao da mu je žao zbog onog što je pričao za Dalilinog oca.

- Ja vidim da je on nalazio reči. Žao mi je što sam izgovarao tako ružne reči za Husu, Dalilinog oca, deluje kao normalan čovek. Dalila bi bila bolja da je očevo dete. Dalila i ja nismo u dobrim odnosima, nismo u kontaktu, neke stvari o meni je iznosila na ružan način, a ja to ne želim. Dalila kao Dalila, s njom je završena priča - kazao je Filip Car za Avaz-ba

DEJAN I ALEKS SE USELILI Pohvalili se luksuznim stanom sa saunom i đakuzijem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ina

30.07.2022 23:45

e,moj Care i Huso je prevrtljivc i lazov,kao i kcerka mu raspadrkca! ti si za taj olos lojavi iz supka i za mnoge druge LJUDINA! UZIVAJ SA SVOJIMA I NE OBRACAJ PAZNJU NA SEPACKI SLJAM!

Voks

02.08.2022 19:24

Maja ti najdraža? Čerečuša? Nisi valjda izgubio dobar ukus za žene?! Preko dotične je toliko njih "prejah***", ni broj im se ne zna...To ti se, brate, sviđa?Auuu