DALILA I FILIP CAR SE TAJNO SASTALI?! Došla mu u hotel u šest ujutru, otkriveni detalji razgovora, molio je za pomoć, a ovo je razlog
Printscreen

Filip Car Dalila Dragojević blokirali su jedno drugog i odlučili da definitivno stave tačku na njihov odnos.

Međutim, kako Star saznaje, oni su se nekoliko dana posle toga sastali u strogoj tajnosti u jednom hotelu, jer je Car zamolio Dalilu da se hitno vide i da popričaju.

- Nakon emisije u kojoj je Car gostovao, Dalila je u ranim jutarnjim časovima dobila poziv sa nepoznatog broja. Pošto je bilo šest ujutru ona se odmah javila jer se uplašila da se nešto nije desilo njenoj drugarici Marijani Zonjić koja u tom trenutku nije bila sa njom. Međutim, sa druge strane je bio Filip što je nju šokiralo u prvi mah - otkriva izvor blizak Dalili i dodaje:

DALILA I FILIP CAR SE TAJNO SASTALI?! Došla mu u hotel u šest ujutru, otkriveni detalji razgovora, molio je za pomoć, a ovo je razlog

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Car je molio da ga sasluša i naglasio joj je da ima veliki problem zbog čega moraju hitno da se vide. Dalila je prvo odbijala i govorila je kako joj sigurno sprema neku zamku, a on se kleo da samo želi da je vidi i da popričaju. Pošto je bio uporan i uspaničen, ona mu je rekla da će doći za sat vremena u hotel i da bi najbolje bilo da se vide kod njega u apartmanu. Odmah je javila Marijani šta se desilo i da ide da se vidi sa Filipom, za slučaj da se desi neki haos da zna gde je otišla - ističe izvor.

Izvor tvrdi da su oboje bili emotivni kada su se sastali, ali da su vešto skrivali osećanja.

Car je prvo pitao Dalilu zašto je u emisiji pomenula prezime jednog kriminalca, jer njemu od tada stižu strašne poruke u kojima mu prete da će mu sve pobiti. Bukvalno je bio van sebe u tom trenutku. Dalila je odmah shvatila da je Filip zaista uplašen, pa je spustila loptu i onda mu se zaklela da nikada ne bi poslala krimose da mu se svete i izvinila se što je uopšte pominjala tog opasnog čoveka. Rekla mu je da je to bilo u afektu i da ne treba da brine zbog toga. Oko sat vremena su pričali, a Car je u jednom trenutku rekao da mu ona pomogne tako što ga više neće pljuvati i prozivati, a onda su ga sustigle i emocije, pa je rekao da je bilo bolje da su zajedno pobegli u inostranstvo posle rijalitija jer ne bi trpeli linč i osudu naroda - otkriva izvor.

DALILA I FILIP CAR SE TAJNO SASTALI?! Došla mu u hotel u šest ujutru, otkriveni detalji razgovora, molio je za pomoć, a ovo je razlog

Printscreen

 

- Dalila je na to ćutala, ali mu je rekla da ga više neće prva prozivati, ali da isto tako sa njim ne želi kontakt i da bi mu najpametnije bilo da da ode kod svojih u Hrvatsku. Posumnjala je u jednom momentu da je Filip izmislio celu priču samo da bi je nagovorio da se vide, ali je posle ipak shvatila da je bio iskren - završava izvor koji napominje da se Car i Dalila i dalje vole i da uopšte nije nemoguće da se pomire kada se situacija malo smiri.

U VEZI SAM GODINU DANA I SREĆAN SAM! Vladimir Tomović konačno progovorio o Ivani Aleksić, priznao i da se čuo sa Ša: Zvao me je da mi se izvini!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading