ŠOK PRIZNANJE MATEJE MATIJEVIĆA Razvezao jezik o Mini Vrbaški, ovo niko nije očekivao
Foto: Printscreen Pink TV

Mateja Matijević priznao je da je završio s Minom Vrbaški i nema šanse da imaju se*s, a kamoli da nastave ljubavnu vezu.

Bivši zadrugar pojavio se na rođendanu voditeljke Ane Radulović, a tom prilikom je otkrio da li će ući u šestu sezonu popularnog Pinkovog rijalitija, koja počinje u septembru. Progovorio je i o tome da li ima kontakt s Minom Vrbaški i postoji li šansa da se njihova veza obnovi i ponovo da budu zajedno, kao što su bili na imanju u Šimanovcima.

ŠOK PRIZNANJE MATEJE MATIJEVIĆA Razvezao jezik o Mini Vrbaški, ovo niko nije očekivao

Foto: Printscreen Pink TV

 

Mnogi zadrugari se žale da su imali previše kazni, te da nisu uspeli da uzmu neke velike pare. Kakvo je stanje kod tebe?

- Izašao sam iz rijalitija s kaznama, nemoguće je 10 meseci da provedeš tamo i da ne budeš kažnjen. Zaradio sam u rijalitiju i počeo da trošim čim sam izašao. To je normalno jer pare i jesu da se troše. Borio sam se za novac, ja sam ga zaradio. Trošim ga na drage ljude, porodicu i sebe.

Šta je to bilo s Minom Vrbaški? Ti si delovao optimistično da nešto može da bude između vas. Šta si shvatio kada si izašao?

- Pogrešili smo što nismo ostali prijatelji. Nama je stvarno bilo lepo, ali nemamo perspektivu. U tim nekim momentima jesmo maštali da živimo zajedno, ali eto. Ta odluka da stavim tačku na vezu s Minom je delovala ogromno, ali se ispostavilo kao odlična odluka. Postoji još neka stvar koju mi je prećutala i nije ispala korektna.

U kakvim odnosima ste ti i Mina sada?

- Sad smo stvarno OK, nemam ništa protiv nje, nemamo ni konflikt niti me podbada. S njene strane imam pozitivan vajb. Moji su rekli da se videlo da nam je bilo lepo. Normalno je da ljudi moraju da mi kažu da sam je iskorišćavao, a realno nikoga nisam iskorišćavao, nikome nisam davao lažnu nadu i nikoga nisam zavaravao, sve sam na vreme govorio kako jeste.

Ima li šanse da budete prijatelji s beneficijama i da padne neki prijateljski se*s?

- Nema nikakve šanse da se to desi. Nismo prijatelji s beneficijama. Neće biti seksa s Minom. Želim joj da nađe dečka i bude srećna. Ne želim da gaji bilo kakve lažne nade. Neće biti takvog odnosa kada smo ona i ja u pitanju. Biću tu za nju, ali kao pravi drug. Otpratili smo se s Instagrama jer smo se nešto posvađali. Nema veze s ljubavnom pričom, nego je bila u pitanju ishitrena reakcija od deset minuta. Sada je sve u redu.

ŠOK PRIZNANJE MATEJE MATIJEVIĆA Razvezao jezik o Mini Vrbaški, ovo niko nije očekivao

Foto: Printscreen Pink TV

 

Tvoj odnos s Anđelom obeležio je "Zadrugu 5". Kakvu komunikaciju imate sada?

- Prema meni je bila korektna i ne mogu za to da kažem lošu reč, osim kraja našeg odnosa. Postoje situacije kada smo se svađali. Bože moj, mora da se dese neke situacije, ne može sve da bude bajno i sjajno. Nikada je nisam zavlačio, nego sam radio onako kako sam joj pričao. S Minom sam dobro funkcionisao, a s Anđelom ne. Morate i nas da razumete, tamo smo 10 meseci. Dolazim kao neko ko je miran, a druga strana pokazuje da nije ravnodušna. Očigledno da Anđelu bolim i dalje.

SPAKOVALI KOFERE NA BRZINU I NAPUSTILI HOTEL Maja Marinković i Peca Raspopović odlaze iz Crne Gore, a evo i gde

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading