NE CENIM I NE POŠTUJEM SEBE Mina Vrbaški javno priznala svoje greške, pa ispričala koji je njen najveći problem
Foto: Printscreen Pink TV

U sinoćnoj emisiji "Narod pita", koju vodi voditelj Milan Milošević, gosti su bili Mina Vrbaški, Mateja Matijević i Anđela Đuričić. Pušten je klip raskida Mine i Mateje.

- Videli ste Minu, svake godine, jadan Mina. Mina, kada si ušla u petu sezonu, da li verovala da ćeš opet da dopustiuš sebi neke stvari? - upitao je Milan.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Nisam, ne cenim sebe, ne poštujem sebe i to je moj najveći problem - rekla je Mina.

- To je bila samo jedna sitaucija. Mislim da je naš odnos bio najmirniji - rekao je Mateja.

U emisiju se uključila gledateljka:

- Htela bih da pozdravim Anđelu. Smatram da je jedna jako kvalitetna osoba. Želim joj sve najbolje i da ostvari uspeh. Samtram da su roditelji ponosni na tebe. Htela bih da pozdravim Minu. Smatram da ima svoje kvalitete, smatram da treba da se mane pevanja. Nemam nikakvih zamerki kod tebe, samo napred. Što se Mateje tiče, mlad je dečko. Ne treba se samo frajerisati, jako ste dobar dečko ali trebate ručnu da povučete da bi našli kvalitetnu devojku. Život će proći pored tebe jako brzo - rekla je gledateljka.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- U poravu ste, ja smatram da prva dođe i to je to - rekao je Mateja.

- Htela bih da prokomentarišem Dejana i Dalilu. Ja sam glasala za Mikija. Ne znam šta narod gleda ali je ovo tip teškog folirant, Dejan. Dejan je folirant prve kategorije. Što se tiče Dalile, ne mogu da verujem da su joj fanovi dali pare, to je meni katastrofa. Narod se bori za jelo i onda skuplja pere i daje tim ljudima. I to javno reći da je uzela pare, to je katastrofa. Hoću samo da kažem da se Fran izvukao iz problema. Drago mi je da je sada izašao jedan stabilan dečko - rekla je gledateljka.

Foto: Printscreen Pink TV

 

HUSO POSTAVIO DALILI USLOV Vrata porodičnog doma su joj zauvek zaključana ukoliko uradi ovo

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ana

24.07.2022 11:58

Ova vrbaski mora pod hitno na lecenje , kao i marinkovicka. Promiskuitet I'm je glavna mana, na kraju to je jedino što znaju, užas , imati takvo zanimanje je za osudu ! A ANDJELA bi trebalo da nauči da govori, inače ovako sto na sat brblja , strasno , i samo ja pa ja , vrlo dosadna u nije bas ono zasta se predstavlja , folirantkinja cg .