AUTOMOBILOM SLETELI U PROVALIJU Bivši učesnik Zadruge doživeo saobraćajku, evo u kakvom je stanju on sada (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Bivši učesnik "Zadruge", Rade Lazić, sinoć je doživeo ozbiljnu saobraćajnu nezgodu u Makedoniji, kada je automobil u kojem je Lazić bio sa svojim prijateljem, koji je upravljao vozilom, sleteo u provaliju.

Rade i njegov drug zadobili su u ovoj saobraćajnoj nezgodi telesne povrede, ali na sreću nisu životno ugroženi.

- Sinoć oko 23 časa u Velesu, u Makedoniji, automobil u kojem je bio Rade Lazić izgubio je kontrolu i sleteo sa puta u provaliju od 80 metra. Kolima je upravljao njegov drug, ali na svu sreću niko nije nastradao. Rade je završio sa polomljena dva rebra, a njegov drug sa velikim opekotinama na levoj ruci - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs.

Podsetimo, Lazić je 2020. godine vozeći iz Bratislave zaspao za volanom, pa je sleteo s puta. Na svu sreću, prošao je sa nagnječenjem rebara i povređenim desnim stopalom.

"Drugi put mi dragi Bog spasi život i nauči me još jednu životnu lekciju. Gde god kasnili, pamet u glavu i nogu sa gasa", napisao je Rade na Instagramu.

NE PRODAJEM SVOJ PRIVATNI ŽIVOT ZA NOVAC Aleksandra Subotić nije mogla da ostane smirena nakon ovog pitanja, javno se obratila svima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading