NE PRODAJEM SVOJ PRIVATNI ŽIVOT ZA NOVAC Aleksandra Subotić nije mogla da ostane smirena nakon ovog pitanja, javno se obratila svima  (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Peca Raspopović uživa sa novom devojkom, starletom Majom Marinković, u Crnoj Gori, a to vreme Aleksandra Subotić provodi kod njegovih prijatelja uprkos njegovoj preljubi.

Printscreen

 

Mnogi su počeli da sumnjaju da će Aleksandra sada ući u rijaliti kako bi zaradila novac, a ona je jasno svima stavila do znanja da do toga neće doći, kao i da je u potpunosti posvećena porodici, tj. svojoj deci.

"Dobila sam milion pitanja o nekim ulasicima u rijaliti? Ni u jedan rijaliti više ne ulazim - jedina bitna stvar na svetu mi je moja porodica (moja deca)! Ne prodajem svoj privatan život za novac!", pisala je Aleksandra, pa dodala:

"Rasprave o meni i preko mene nemojte da vodite - možete me komentarisati, nažalost, ne mojom krivicom - ali ja vas neću komentarisati! Ostavite me više na miru! Želim da moja deca budu ponosna na mene. Da budem jedna velika dama i istrajaću u tome!"

 

Foto: Printscreen/instagram

 

BILA SAM FER PREMA NJEMU Oglasila se Aleksandra Nikolić nakon što je Dejan navodno prevario

Komentari (1)

Loading
Nada

24.07.2022 17:36

Vas zivot ,sve je rijaliti ! Bio bi red i najpametnije da se zaista vise nugdje ne ekponiras ,svi su upoznati sa vasim zivotima ,a i vasim oblinama ,mislim komplet na tebe i tvoje " divno" drustvo i okruzenje. Znamo da si i ti ,Maja pogotovo ,njen tatica ,a i tvoja porodica u stanju svasta da naprave . I za svu ovu gungulu koja se desava ,vecina smatra da je scenario za Zadrugu ,jer da ,treba osmisliti nesto bolje od glumice Dalile. Kod svih vas i nema neke razlike ,dal' je san ,ili java ,stvaran zivit ,ili Zadruga .Da ima ko da ti da dobar savjet ,ali nema ,ne bi zujala po primorju u bluzini tvoje drugarice i tvog Pece ,ali ne ,sad se i Peca upecao ,jer se ti ipak igras rijalitija i steta sto tu djecu uvlacite u prljave igre.