BILA SAM FER PREMA NJEMU Oglasila se Aleksandra Nikolić nakon što je Dejan navodno prevario
Printscreen

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da je pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, prevario svoju devojku Aleksandru Nikolić, fanovi ne prestaju da bruje o ovom skandalu koji se navodno dogodio na Crnogorskom primorju, pa su tako došli do šokantog snimka za koji sumnjaju da se na njemu nalazi devojka s kojom je Dragojević bio prisan.

Ovim povodom smo kontaktirali upravo Aleksandru, kako bi saznali kako ona gleda na celu ovu situaciju i da li se čula sa Dejanom nakon pisanja medija o navodnoj prevari.

Printscreen

 

Naime, Aleks je istakla da nije videla nikakav dokaz o prevari, ali i da smatra da joj Dragojević tako nešto ne bi uradio.

- Otkako je Dejan otišao na more, stižu mi svakakve poruke, ali pre svega ne postoji nijedan dokaz za tu njegovu navodnu prevaru. Sve u svemu, nikakvu fotografiju ili video snimak nisam videla, to su samo glasine. Ja sam se prema njemu ponela fer i korektno i smatram da on to ne bi tako lako prodao. Gostovaću u "Narod pita", pa ćemo pričati opširnije i na tu temu - ističe Aleks, a kada je videla snimak koji kruži društvenim mrežama, na kom se nepoznata devojka ne odvaja od Dejana, Nikolićeva je rekla da ne bi ništa više komentarisala.

Printscreen

 

Podsetimo, Dejan Dragojević je nedavno bez Aleksandre napustio Srbiju i krenuo put Crne Gore zajedno sa bratom Davidom. Kako je rekao za Pink.rs, njih dvojica će ostati tamo nekoliko dana, a korisnik društvene mreže Instagram prozvao je Dejana da je tokom izlaska prevario svoju devojku.

- Fuj, gade jedan! Četiri ku*ve sede sa tobom u separeu, već prvi dan si Aleksandru prevario, ima nas koji smo još u klubu. Je l' to hvala Aleksandri, gade jedan - glasio je komentar na društvenoj mreži Instagram.

OVDE SPAVA DEJAN DRAGOJEVIĆ Pobednik Zadruge 5 prvi put pokazao svoju sobu u Veterniku

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading