ŠIROKO! Preljubnici počinju zajednički život u najluksuznijem beogradskom naselju
Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković dospela je u centar skandala kada je pre nekoliko nedelja raskrinkana njena tajna romansa sa suprugom njene najbolje drugarice Aleksandre Subotić, biznismenom Petrom Pecom Raspovićem, ali osuda javnosti ih nije sprečila da detaljno isplaniraju zajednički život u Beogradu, i to na najskupljoj lokaciji.

Neverni Peca rešio je da dokaže ljubavnici, ali i njenoj porodici da s njom misli ozbiljno, pa će se po povratku sa Crnogorskog primorja njih dvoje useliti u luksuzno naselje Beograd na vodi, saznaje Alo!

 - Iako Maja glumi da je ne dotiče što je omražena u narodu, teško je podnela celu situaciju. Više puta se žestoko posvađala s Petrom jer nije okončao svoj brak na vreme. Pošto po svaku cenu želi da ostane s njom, predložio je da se preseli iz Novog Sada u Beograd i da otpočnu zajednički život u luksuznom stanu u Beogradu na vodi. Kako bi se skućili što pre, zakazali su razgledanje slobodnih stanova po povratku iz Crne Gore, a ako sve bude kako treba, useliće se već sledećeg meseca - priča izvor, i dodaje da je Marinkovićeva bacila oko na jedan od najluksuznijih i najskupljih stanova u tom naselju. 

ŠIROKO! Preljubnici počinju zajednički život u najluksuznijem beogradskom naselju

Foto: Alo/ilustracija

 

- Da se ne bi mučili oko kupovine nameštaja, traže stan koji je potpuno opremljen. Maji se posebno dopao stan koji je na samom vrhu zgrade od oko 100 kvadrata, a pored ogromne terase, dva kupatila i dve spavaće sobe, ima mini-saunu i džakuzi. Kako bi ispunio želje svojoj dragoj, Peca će za iznajmljivanje tog stana morati da izdvoji 3.000 evra mesečno - navodi izvor, i otkriva da Raspopović planira da iznajmi ovaj stan na godinu dana.

- Peca je obećao Maji da će joj kupiti stan u tom naselju ukoliko održe vezu u tih godinu dana, koliko će živeti u ovom koji će da rentiraju. Baš je odlepio za njom i ne žali pare samo da joj ugodi - zaključuje izvor za Alo!

ATF: Prevarenoj Aleksandri stan

Iako je načinio javnu preljubu uz izgovor da prema Subotićevoj odavno ne oseća ništa, Raspopović je u ispovesti za domaće medije istakao da će supruzi i njihovom zajedničkom sinu Jovanu ostaviti luksuzni stan koji ima u Novom Sadu.

 - Aleksandri ću ostaviti stan i imaće moju finansijsku podršku. Taman posla da je Maja i ja izbacimo na ulicu. Ona i deca će imati sve. Njena Magdalena me zove tata i nikada je nisam odvajao od mog Jovana - rekao je Peca za domaće medije. 

 

ŠIROKO! Preljubnici počinju zajednički život u najluksuznijem beogradskom naselju

Foto: Instagram/printscreen

 

ŠOK ODLUKA DALILE Nakon prevare veka, njen sledeći korak uznemirio je javnost

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Veronika Star

24.07.2022 08:02

Sta reci za ovog tipa koji sa jedne plasticne glupace predje na drugu, pri tom ne vodeci racuna o detetu. Ocigledno jedino u toj ciljnoj grupi moze imati uspeha. Ovakav nije ni da glumi kamen kojim se pritiska kiseli kupus.

hahahaha

24.07.2022 08:06

Obicna jadna sponzorusa sa njim je iz koristi, a ne iz ljubavi. Ko bi bio sa ovim gaborom da nema lovu???

KoBra

24.07.2022 08:57

Takvog balvana i treba da iskoriste te plastične i silikonske nazovi ljepotice. Neka kupi Majiza godinu dana stan na vodi i bog te video. Ne moraju posle toga ni da zive zajedno. Novac je za trosenje kada ga vec ima u izobilju.

Nena

24.07.2022 09:29

Ovo ce trajati pola godine a možda i manje. Kad ga pocne grebati i tuci.......

Dea

24.07.2022 11:40

Crni Peco, ode ti reputacija zauvek. S kim si, takav si.🤮🤮🤮