ZADRŽAĆU PREZIME Dalila ostaje Dragojević, Filip Car šokiran ovim saznanjem, ponovo potkačio bivšu
Foto: ATA Images

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" Milan Milošević je studiju ugostio Dalilu Dragojević i Filipa Cara. Usledilo je naredno uključenje.

- Milane, jako sam nervozna, jedva čekam da se završi emisija - reklam je Dalila.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Jel ti gore nego što je bilo sa Dejanom u emisiji - pitao je Milan.

- Sa Dejanom je bio smor, ne osećam se prijatno, ni lagodno. Bolje da ćutim nego da pričam išta - rekla je Dalila.

- Dobro veče, pitanje za Dalilu, zašto si zadržala prezime Dragojević,a ne voliš tu porodicu, imaš li svoje prezime -pitala je gledateljka.

- Ostaviću prezime, da imate o kome da pričate. Zadržaću to prezime, samo ću dodati svoje. Napravite peticiju da ga promenim, pa ću tada to uraditi. Ne zanimate me, gospođo - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Ko si ti, nemaš poštovanje - rekla je gledateljka.

- Ona nema poštovanje, kada vidite njene obrve, jasno vam je o čemu se radi. Nek sam se ukanalioza sebe, ali što moram da budem povezivan sa njom, to je najgore. Taj rep ne mogu da odvežem od sebe - rekao je Filip.

- Kako se raspričas sa svojom podrškom, koja mene loše komentariše. Kada njega neko kudi, napušta studio, želi na cigaru - rekla je Dalila.

- Ja ću da odradim scve što treba, kada se završi sve ovo, idem u Crikvenicu kod svojih. Više me pored ovakvih nećete videti - kazao je Filip.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Kako je tvoja sestra tebi oprostila ono što si rekao i porekao - upitala je gledateljka.

- Svi se kunu u nešto, znam da sam prekršio. Niko ne treba da skrnavi porodicu zbog nekog. Ja sam sto puta rekao u rijalitiju da se neću pomiriti sa njom. Ja sam joj rekao da joj ne verujem, neću devojku iz rijalitija, ona nije devojka za mene. Ja to pedaliram kad izađem. Mislite li da devojke iz rijalitija nemaju nikog, ne viđaju se sa nekim, nemojte toga, nisu bile u manastiru - odgovorio je Car.

- Nisam mogla da gledam tvoje plavpo, krvavo oo, sve zbog žene koja te je prevarila sa Anđelom - rekla je gledateljka.

- Sve znam, tada smo se stalno vraćali na staro, iznosili smo prljav veš. Svako će sebi naći nekog ko mu odgovara - kazao je Car.

- Životinje se posle tuče ne pare, mislim da ste vi posle svakog lošeg odnosa imali situzaciju u kojoj ste bilii prisni kao da se ništa nije desilo - rekla je gledsateljka.

- Znam, bilo je tako. Ti je prošlo. Vidim je sada kako je dobrog raspoloženja.

Foto: Printscreen Pink TV

 

LOŠA JE, TOKSIČNA OSOBA Filip Car opleo po Dalili, pa otkrio da je doživeo Dejanovu sudbinu

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
bgd

23.07.2022 21:14

muslimani se stide sebe i svojim imena i prezimena