LOŠA JE, TOKSIČNA OSOBA Filip Car opleo po Dalili, pa otkrio da je doživeo Dejanovu sudbinu
Printscreen

U sinoćnoj emisiji "Narod pita", gosti voditelja Milana Miloševića su Dalila Dragojević Filip Car.

- Dobro veče, ovde Neša, pozdravio bih vas sve. Nisam ničiji fan, imam pitanje za Dalilu. Mi smo se čuli dok je ona bila sa Dejanom. Videla si sve klipove po izlasku, da li si shvatila koliko si ponižena s Filipove strane - pitao je gledatelj.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Da, svesna sam. Nekkao nisam želela na početk to ds prihvatim sve to. Kada sam dala sebi oduška i skupila hrabrosti da vidim sve te klipove, muški sam podnela. Ne mogu da verujem da sam sve to tolerisala i vraćala mu se. Mnogi su mi govorili da se sklonim od njega, verovala sam da će biti bolje, a ne može da bude bolje. Kada sam pogleda sve što me zanima, svesta sam koliko je to strašno. On je omalovažavao mene, moju porodicu a ja sam tu tzražila neku nadu u odnosu - rekla je Dalila.

- Čemu si se nadala - pitao je gledatelj.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Ne znam ni sama, u poslednje vreme su se svi ukućani povukli, svi su mislili da ćemo se spolja opametiti i nastaviti kako treba. On je govorio da je napolju drugačiji, sve se nastavilo spolja - kazala je Dalila.

- Da li si videla gostovanje Anđela, Đedovića i Sandra, kada je prikazan ljubavni klip Anđela i tebe - upitao je gledatelj.

- Nisam, Marijana je gledala i rekla je da je to najlepši ljubavni klip, ja ga nisam pogledala ali verujem na reč - dodala je Dalila.

- Ja sam ti jednom prilikom rekao da podigneš glavu, Car ti ne treba, Dejan je našao svoju ljubav ali ti neko poput njega treba, sada imam pitanje za Cara. Jel znaš šta je šramota jer te je sramota - upitao je gledatelj.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Da, sramota me je jer sam ušao sa udatom ženom u vezu. Sramota me je jer nije teklo onako kako je trebalo. Sramota me je jer sam se stalno vraćao u taj loš odnos. Ona je loš partner, kao žena i kao osoba je jako toksična i loša po nekog. Pored svega toga, žao mi je jer sam joj činio neke stvari - rekao je Car.

- Dejan je hvalio Dalilu i nju kao partnrku - rekao je Milan.

- Ma, nije imao izbora. Oni su želeli da stvore takvu sliku. Dok je bio sa njom, bio je nesrećan - kazao je Car.

- Da li je ego proradio kada je Anđelo prišao Dalili - pitao je gledatelj.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Proradio je, naravno. stvar koja je presudila je što sam mislio da je ona moja ida niko sa strane ne sme da joj prilazi. Njoj ne ide u korist da ostavi muža, bude sa mnom i prešalta se na nekog trećeg. Jedina stvar koja mi se predočila je ko su svi oni. Tada su mi proradili kompleksi, emocije i nisam želeo da neko govori kako on odlučuje. Pokazao sam mu ko odlučuje. Jeste kompleksaški gest, shvatio sam tokom boravka u Zadruzi da sam kompleksaš - kazao je Filip.

- Ti si govorio sa Dalilu da je veliki maniputator. Kada je prevarila muža posle pet godina, ne znam, šta si ti očekivao. Ja to ne osuđujem, samo pitam - rekao je gledatelj.

- Ona je svojim ponašanjem meni pkazivala nešto drugo. Pomislio sam da je ona bila u braku koji je prešao u rutinu - rekao je Filip.

- Da je meni Dalila ćerka, ušao bih tenkom u rijaliti. Ja imam pedeset godina, moram ti reći da si rekao da takav nisi napolju, a sve što pokažeš tu, uradio bi i spolja - kazao je gledatelj.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Unutra mi čačnu živac, ne radim neke stvari napolju. Moje muvanje sa njom je bilo istinsko. Ja nisam video kontakt sa Dejanom dok je sa mnom postajala bliska. Mislila sam da je ona ozbiljna žena, koja svoj život vodi ozbiljno. Imao sam prividnu sliku, islio sam da je bila sa samo dva muškarca tokom rijalitija. Kada sam video Dejanove reakcije dok se Dalila meni približavala, delovalo mi je da olako to shvata. Onda sam pomislio da nije čudo što ona ne želi da bude sa njim. Delovalo mi je da ona želi da ode od nekog toksičnog, a zapravo je situacija totalno drugačija. Isto je uradila sa Anđelom. Vrlo slična situacija - kazao je Filip.

- Kako su tvoji reagovali na sve nakon izlaska - pitao je gledatelj.

- Sve je dobro, otac mi je bio bolestan ali je sada sve dobro. Nisu bili dobri komentari ali smo sada sve rešili. Jedna žena mi je poslala poruku na društvenoj mreži, koja me je osvestila. rekla je da hranim kvalitete u sebi, koje mi je moja porodica usadila, da se manem svega lošeg. Sada sam na prekretnici kada moram da dovedem svoj život u red - rekao je Car.

PORODILA SE MAŠA TERZIĆ Zvezdanova ćerka rodila je dečaka, a evo koje neobično ime su mu dali

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading