TI SI SRAMOTA, UGLEDAJ SE NA MENE Ovako je Maja moralisala Luni Đogani u Zadruzi 1, a sada je uradila istu stvar i to drugarici, pojavio se snimak
Foto: Printscreen/instagram

Iako Maju Marinković sada označavaju kao dežurnu otimačicu muževa, nekada je starleta drugu priču pričala i držala predavanje Luni Đogani o prevari i moralu.

Naime, Maja je pre nekoliko godina Luni, koja je ušla u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, držala predavanja:

- Ti trebaš da se ugledaš na mene. Sramota! Ja sam bila sa slobodnim dečkom! - vikala je Maja u "Zadruzi 1" dok se svađala s Lunom Đogani i prosipala moral.

Međutim, starleta sada priča drugu priču i tera na svoju vodenicu tvrdeći da Aleksandri ništa nažao nije uradila i dodaje da je valjalo ne bi ona ništa tu poremetila.

TI SI SRAMOTA, UGLEDAJ SE NA MENE Ovako je Maja moralisala Luni Đogani u Zadruzi 1, a sada je uradila istu stvar i to drugarici, pojavio se snimak

Foto: Instagram/printscreen

 

- Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo... Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija... - rekla je Maja za medije.

Podsetimo, Maja Marinković u centru je skandala od kada se saznalo da je u vezi sa nevenčanim suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem.

BUDI SMIRENA ZBOG SVOJE DECE Prvo javno obraćanje Majinog oca Aleksandri Subotić, otkrio nove detalje i šta mu je rekla kada se desio skandal

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading