CAR STIGAO U CRIKVENICU I SVE MU JE POSTALO JASNO Oglasio se Filip prvi put nakon raskida sa Dalilom: Svi su se pravili blesavi, na čelu sa njom
Printsc Pink

Filip Car veliku pažnju javnosti privukao je svojim učešćem u "Zadruzi 5" u kojoj je, između ostalog, uplovio u vezu sa Dalilom Dragojević. Dalila je u rijaliti ušla kao udata žena, sa svojim suprugom, Dejanom Dragojevićem, a onda se desio rijaliti u pravom smislu te reči.

Filip i Dalila imali su vezu punu uspona i padova, raskida i mirenja, ali sada su, nedelju dana nakon završetka rijalitija stavili tačku na svoj odnos.

Dalila je na svom Instagramu objavila da je ovoj vezi došao kraj, a mi smo kontaktirali Filipa kako bismo čuli šta su mu rekli njegovi u Crikvenici, kao i kako je doneo odluku o konačnom prekidu odnosa sa Dalilom.

Printsc Pink

 

- Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi"… Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos - rekao je Filip Car.

Printsc Pink

 

- Velika želja mi je da ja i Dalila završimo sve emisije vezane za Zadrugu u miru, da se ne svađamo medijski i da nemamo kontakt, ja joj želim sreću i kako smatram nju krivim za neke stvari, tako naravno i sebe za mnoge mnoge... Moj prioritet je moja porodica. Unutra sam ih izdao kada sam više puta pregazio svoju reč, ali sada sam u realnom životu i ne želim sebi i svojim voljenima više stvarati nedaće i probleme - rekao je Car i dodao:

- A vi me pratite i iskusite da li sam u spoljnjem svetu od reči.

Alo

 

FILIP I JA NISMO ZAJEDNO NITI ĆEMO VIŠE IKADA BITI Oglasila se Dalila Dragojević, neće da čuje za Cara

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sasa

18.07.2022 14:32

Što pre se vraćaju za Beograd verovatno te čeka posao na TV Pinku.

Ina

18.07.2022 17:18

steta sto ti oci nije iskopala koliki si ludak bio i sa kim si posla imao! idi kod Karamujica da ti skine cini,koje ti vesticara napravila!