FILIP I JA NISMO ZAJEDNO NITI ĆEMO VIŠE IKADA BITI Oglasila se Dalila Dragojević, neće da čuje za Cara
Printscreen

Dalila Dragojević prevarila je muža Dejana u rijalitiju "Zadruga" sa Filipom Carem, sa kojim je i otpočela emotivni odnos.

Njihovu vezu obeležile su burne svađe, pa i fizički okršaji, a najdramatičniji momenat bio je kada je Car Dalilu u rijalitiju više puta pljunuo u lice.

Printscreen/Premijera

 

Po izlasku iz "Zadrge", oni su pokušali da ostanu zajedno, ali je Dalila izrevoltirana njegovim ponašanjem, uživo u emisiji raskinula sa Filipom.

Pošto su i nakon ovoga viđeni zajedno, mnogi su pomislila da je ipak palo pomirenje, međutim, sada se oglasila Dragojevićeva i istakla da je romansi došao kraj.

- Filip i ja nismo zajedno niti ćemo više ikada biti, tako da nema potrebe više da nas povezujete u bilo kojem kontekstu. Hvala - napisala je Dalila.

Foto: Printscreen/instagram

 

DEČKO ME JE KRVAVU ZAKLJUČAO U TOALET Irma Sejranić progovorila o fizičkom zlostavljanju koje je preživela: Muškarcima više ne verujem (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Шумадинац

18.07.2022 13:18

Докле да лажеш скоте прошла задруга

Lule

18.07.2022 13:26

Sto puta je ovo izgovorila i sama sebe demantovala. Ko da joj veruje?Niko.

Nikola

18.07.2022 13:45

Oo ne sta bi bilo da ti pridje dobar frajer kolko bi kukala sta ja pricam kod tebe svi prolaze neznam dal ti je bitno dalila al lepi filip ima samo osnovnu skolu i to je pitanje preko kolko miliona veza je zavrsio cuj mene opet a da nemas ni ti osnovnu

Stefan

18.07.2022 14:16

Filip te otkačio javnom medijskom objavom i završio priču sa tobom. Konačno je i on progledao.Srećan je sa svoom porodicom. AUUUU, pa stvarno te niko ne želi u svom životu.Zapitaj se ZAŠTO?

Irma

18.07.2022 14:39

Vas dvoje ćete biti zajedno na poslu,ti voditeljka dnevnik a car urednik,Zato ste školovani a i po zasluzi.

Gg

18.07.2022 15:21

Da da niste zajedno do septembra lazovu iz Sepka