SA NJIM PROVODI VREME Evo u čijem društvu je Sandra Rešić uhvaćena nakon raskida sa Anđelom (FOTO)
Alo

Sandra Rešić i Anđelo Ranković ušli su u emotivnu vezu pred sam kraj rijalitija "Zadruga", međutim, nekoliko dana nakon napuštanja Bele kuće, odlučili su da stave tačku na svoju ljubav

Da je Sandra nakon raskida nastavila dalje sa svojim životom svedoče i njene objave na društvenim mrežama.

Printscreen/Premijera

 

Rešićka je danas provodila vreme sa svojim drugom Franom Pujasom, sa kojim je zajedno živela u Pinkovom rijalitiju. 

Sandra je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom se vidi kako Fran i ona uživaju u kafiću, te nema sumnje da joj bivši zadrugari sa kojima je ostala u dobrim odnosima nakon rijalitija, pružaju utehu nakon raskida.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Sandra Rešić i Anđelo Ranković danas su u emisiji "Premijera - Vikend specijal" javno progovorili o svom raskidu:

Desilo se to da smo o svemu razgovarali. Smatram ja i mislim da je najbolje ovako u ovom trenutku. Izašli smo napolje i ne ide. Nema potrebe ni razloga da se to odugovlači i da tu bilo koga ko zavlači... Mene je ova sezona rijalitija prilično poremetila i nemam snage da nosim vezu. Samo želim da se sklonim od svega i mislim da nije fer i korektno, ne bi bilo u redu ni prema kome, a kamoli prema Sandri. Ja ne mogu ni 10% sebe da joj pružim. Između nas nije bilo nikakve svađe, niti ružnih reči. Prošlo je nedelju dana i nije bolja situacija, ta energija nije sjajna i bajna i ja sam toga svestan i ona je toga svesna - rekao je Anđelo.

Printscreen/Premijera

 

Trudila sam se da budem potpora i pomoć i da ne pritiskam. Pre dva dana je rekao da se ne oseća dobro i to je to, ja sam rekla okej i to je to. Nema tu neke velike matematike. Bila sam spremna da ostanem u toj priči i da mu pomognem, ali on je rekao da tu nema pomoći... Kad smo se ispričali o svemu i on je rekao da je najbolje tako, shvatila sam da je to to - dodala je Sandra u "Premijeri".

OBNOVA STARE LJUBAVI? Ana Jovanović uz ovu pesmu poslala jasnu poruku Mateji Matijeviću

Komentari (0)

Loading