POVELA NA MORE TRI DRUGARICE, NOĆ KOŠTA 250 EVRA! Maja Marinković uživa sa Pecom, on sve finansira, isplivali detalji luksuznog letovanja
Printscreen

Maja Marinković uživa s bivšim partnerom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić Predragom Raspopovićem na moru u Crnoj Gori, što bi naš narod rekao, za sve pare. Njih dvoje trenutno borave u Njivicama, i to u najluksuznijem hotelu gde noć košta 250 evra. Međutim, biznismen iz Novog Sada ne finansira samo starletu nego navodno i njene drugarice.

Naime, ona je na letovanje povela još tri drugarice. Izvor koji se zadesio na licu mesta tvrdi da se ne kriju već na javnom mestu razmenjuju nežnosti.

- Ordiniraju po celom hotelu. Švrćkaju se, maze se i ljubakaju pred svima. S njima su još neke tri devojke koje javnosti nisu poznate i svi zajedno se smeju i uživaju u letu i moru. Vidi se da im prija druženje. Maja drži Pecu za ruku i ne odvajaju se. Hotel u kom su odseli nije nimalo jeftin, naprotiv, luksuzan je i vidi se da on ne žali novac za Marinkovićevu - priča sagovornik.

POVELA NA MORE TRI DRUGARICE, NOĆ KOŠTA 250 EVRA! Maja Marinković uživa sa Pecom, on sve finansira, isplivali detalji luksuznog letovanja

Printscreen

 

U više navrata je pokušano da se stupi u kontakt sa Aleksandrom, ali i sa Majom i Predragom, ali oni nisu odgovarali na pozive.

Podsetimo, pre nekoliko dana u javnost je dospeo snimak na kojem se vide Marinkovićeva i Raspopović kako se ljube u bazenu, što je šokiralo sve, a posebno njegovu suprugu Aleksandru, koja se plačući obratila svojim pratiocima na Instagramu.

- Žao mi je što sam spala na nivo da se raspravljam sa jednom... Moj muž je spao na nivo da bude 166, užas. Izvinjavam se sedmoj sili što se ne javljam, ali ja sam u šoku i tražim objašnjenje - rekla je ona tada.

ZAVRŠILA RAZGOVORE SA PRODUKCIJOM Ona je drugi potvrđeni učesnik Zadruge 6, o njenoj burnoj vezi svi su pričali, a sada ulazi da pravi haos

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading