ONA JE NAJVEĆI ŽENSKI ODRON Maja Marinković žestoko uzvratila Dalili na prozivke: Videćemo da li će smeti da mi kaže sve kada me bude videla uživo!
Foto: Dejan Briza

Danas je došlo do ljubavnog pomirenja Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji danima nisu mogli da nađu zajednički jezik, sve dok nisu videli ljubavne klipove koje su im pripremile fan grupe. Nakon pomirenja, Dalila se javno obratila Maji Marinković i njenom ocu Takiju.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Mene ne komentarišite ti i tvoje j*bačice, izuzmite me iz svojih usta. Savetnici veliki, sa kim se smuvate kad uđete sa Janjušem ili Filipom, umešate se ne znam gde... Njoj se sad isto obraćam, neće preko mene ni ona, ni njen tata. Pominjem onu koja pominje mene. Ja ne ratujem kad izađem, sve što imaju nek dođu na adresu - govorila je Dalila.

Maja se hitno oglasila za naš portal i poručila Dalili sledeće stvari:

Videćemo da li će smeti kad me bude videla uživo te iste reči da ponovi. Videli smo koliko je hrabra i rečita bila kad sam ja bila deo "Zadruge 5". Meni je moj otac podrška celog života, kakve god greške da sam pravila, bio je uz mene, dok su se njeni nje odrekli i sramota ih je što je njihova ćerka i što postoji na planeti Zemlji. Tako da, treba da se sramoti svog učešća, neće smeti da ode u svoj rodni kraj zbog grešaka koje je pravila. Ona je poslednja koja sme da morališe i da uzima moje ime u usta, a tek ime mog oca. Ja ću to rešiti sa njom kad bude izašla iz Bele kuće - besno je poručila Maja i nastavila:

Alo/Privatna arhiva

 

Ona je najveći ženski, najveći ljudski odron i najveća sramota! Spava sa drugim muškarcem, par metara od svog muža, šta reći, osim ološ! A to što kaže da joj dođem na adresu, rado bih došla, ali ona nema više krov nad glavom. Otac ju je davno izbacio iz kuće i odrekao se nje, tako da ta kuća uveliko pripada Dejanu, koji se oslobodio odrona - dodala je Marinkovićeva za Pink.rs

 

Privatna arhiva

 

TRESLA SE IZOLACIJA Žestoka akcija Dalile i Cara, nadoknadili sve što su propustili 

Komentari (2)

Loading
Cile

08.07.2022 12:15

Maja jeste luda ali ova dudlila je pokvarena i zlobna do srži

ŠONE DORĆOLAC

23.08.2022 18:29

Mučenice nisi ti Dalili ni do skočnog zgloba.