KO JOŠ MENE MOŽE DA PREBOLI? Maja Marinković na neviđen način uzvratila Dragojevićki, pa odgovorila na Filipovo tepanje
Foto: Dejan Briza

Poslednjih nekoliko dana u "Zadruzi" se dešavaju žestoke svađe Dalile Dragojević i Filipa Cara, između ostalog i zbog bivših partnera, a najčešće se pominju imena Maje Marinković i Dejana Dragojevića. Danas je u poslednjoj emisiji "Pitanja gledalaca" ove sezone došlo do još jednog takvog karambola, kad je Dalila saznala da je Maja izjavila da je jedna njena štikla vrednija od cele Dalile.

Ponovo je udarila na Maju, a doživela je kolaps kad je Car Marinkovićevu nazvao "Lemurom", što je nadimak koji joj je dao iz milošte. Dragojevićka je zaključila i da će se Maja i Car pomiriti nakon njegovog izlaska sa imanja, te ovo navela kao jedan od razloga zbog kojeg ne želi razgovor sa njim.

Printscreen

 

Marinkovićeva se još jednom oglasila i prokomentarisala ovu situaciju.

- "Posesivnu bivšu imaš ti, kači se za moja kolena! Pa mi priznaj da za sve si kriv, to bih baš volela" (smeh) - započela je Maja, pa nastavila:

Printscreen

 

- Ovu situaciju bih opisala citirajući ovu pesmu, malo šale nije na odmet. Šta više reći, svaka reč je suvišna. Bolim i ne prolazim, ali realno, ko još može mene da preboli? Niko! Tako da, to ništa nije novu, a nesrećnicu Dalilu više ne bih komentarisala. Jadna je da dalje ne može! Šaljem joj tople pozdrave od najslađeg Lemura - poručila je Marinkovićeva.

MENSUR JE POKUŠAVAO DA ME POLJUBI Ana Jovanović odgovorila na prozivke Milice Veselinović, pa otkrila do sada nepoznate detalje odnosa sa Ajdarpašićem

Komentari (1)

Loading
Beba

07.07.2022 09:57

Dali ima jadnije i bednije osobe od ove Majakite. Morala sam da se oglasim.