SVESNA JE DA SAM BROJ JEDAN Maja Marinković žestoko uzvratila Dalili, pa bez dlake na jeziku udarila na Cara: On je loš čovek
Foto: Alo ilustracija

U toku sinoćnjeg haosa između Dalile Dragojević i Filipa Cara pale su teške reči, a bivši ljubavnici se nisu ustručavili da jedno drugo "časte" najgnusnijim psovkama, a u jednom trenutku se spomenula i bivša zadrugarka, Maja Marinković, koja je svojevremeno bila sa Filipom u vezi.

Naime, Dalila je spomenula Marinkovićevu u negativnom kontekstu, poručivši Caru da od nje neće praviti "novu Maju", a sada se oglasila bivša zadrugarka, kako bi prokomentarisala ovu situaciju.

SVESNA JE DA SAM BROJ JEDAN Maja Marinković žestoko uzvratila Dalili, pa bez dlake na jeziku udarila na Cara: On je loš čovek

Alo/Privatna arhiva

 

- Naravno da ne može, niti će ikada biti kao Maja Marinković. To može samo da sanja, a to što me spominje na indikrektan način, to je njena nemoć, jer je ona svesna da čim se "Zadruga" završi, ona, da ja želim, ne bi postojala u Filipovom životu. On govori da sam dobar čovek, što je opšte poznato, ali ne mogu da uzvratim, niti isto mislim za njega. On je prema meni ispao jako loš i nikada se više ne bih vratila u taj odnos. Toliko o toj temi. Ja sam srećna i ispunjena, a vidim da iako ja nisam deo "Zadruge", što je mnogima i bio cilj, opet sam tema broj jedan i ne prežaljena ljubav mnogima. Svesna sam ja da bolim, ali komplekse moraju da leče na drugoj strani - ističe Maja Marinković kroz smeh.

NAKON ŠTO JE OTKRIVENO DA ULAZI U ZADRUGU 6! Isplivali uslovi koje je Marko Osmakčić postavio produkciji, jednu grešku ne želi da ponovi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

07.07.2022 11:08

majo ti si car a ovo dvoje odroni supljeglavci ufurani da su neko a nisu nista