MA, KAKVA JE DEJAN ŽRTVA?! Dalilina drugarica žestoko ocrnila Dejana, pa ga raskrinkala i otkrila njegovu taktiku za finale
Printscreen

Iako je "Zadruga 5" iz dana u dana sve bliža svojoj finalnoj završnici, koja će se održati u nedelju, 10. jula, odnosi u Beloj kući nisu ništa manje zategnuti, te gledaoci svakodnevno mogu pratiti nove i sočnije rasprave preostalih 23 finalista.

Ipak, kako je ljubavni trougao između bivšeg bračnog para Dalile i Dejana Dragojevića i FIlipa Cara jedna od priča koja je najviše uzburkala javnost i podelila verne fanove najgledanijeg rijalitija, sada se oglasila Dalilina drugarica, koja je prokomentarisala bivšeg zeta, ogorčena što većina zadrugara i dalje, narodski rečeno, pljuje Dragojevićku, dok on prolazi kao "bubreg u loju".

MA, KAKVA JE DEJAN ŽRTVA?! Dalilina drugarica žestoko ocrnila Dejana, pa ga raskrinkala i otkrila njegovu taktiku za finale

Printscreen

 

Naime, Dalilinoj drugarici nije jasno kako je Dejan zadobio u ovoj sezoni epitet "žrtve", kada je on, po njenom mišljenju, sve - samo ne to.

- Ma ljudi, kakva je Dejan žrtva?! Nakon dve nedelje od razvoda je imao se*s sa onom Aleksandrom, o čemu pričamo? Da je žrtva, i dan-danas bi plakao, a ne ovako da se kezi od uva do uva, manite me te priče - rekla je Dalilina drugarica.

PRAVI RAJ NA SELU Evo kako izgleda vikendica Lune i Marka u Mramorku, a komšinica im je poznata književnica

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ovo-je-Srbija

05.07.2022 18:44

Ova drugarica je kao i ubačena Dijca u rijalitija od strane produkcije. Sve u cilju da se Raspandrkaca proglasi sveticom. Ja sam čula a nisam videla ( Dija )

Nena

05.07.2022 18:44

Kada je to tako, pa eto neka se i ona nadje u situaciji kao Dejan, pa posle toga neka komentarise situaciju

Starleta

07.07.2022 03:47

Ovaj kreten prodao veru za veceru,pljuno na porodicu i cuj zrtva,za zaljenje,pa toliko razvoda i prevara a Dzeki jadan,koliko poganosti je izaslo iz ovog coveka da je ne verovatno da takvog kretena masa podrzava...