OVA ŽENA JE ZAVRŠILA ZA GLUMICU, SVE JE TAKTIKA Sandra Rešić raskrinkana, otkriveno sve o njenom planu sa Anđelom, napraviće žrtvu od sebe
Printscreen

Bivša zadrugarka, Jelena Batos, napravila je pometnju u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija Zadruga, a sada se oglasila na svom Instagramu odmah nakon saznanja da su Anđelo Ranković i Sandra Rešić ozvaničili ljubavnu romansu.

Naime, Jelena ja na Instagramu podelila pregršt prepiski koje su joj stigle od brojnih fanova rijalitija da prokomentariše vezu rijaliti učesnika, a sada je to i uradila.

OVA ŽENA JE ZAVRŠILA ZA GLUMICU, SVE JE TAKTIKA Sandra Rešić raskrinkana, otkriveno sve o njenom planu sa Anđelom, napraviće žrtvu od sebe

Printscreen

 

- Što se tiče ove veze Marta je pred kraj izabrala (osobu sa kojom je već bila napolju, za kog zna da je švaler i da je svaka devojka pustila suze zbog njega) pravu osobu za pravljenje žrtve nje. Uskoro ćete gledati ''osuđenu'' ljubav i njene glumačke suze da bi je dovela do trona jer "ugoržen prijatelj" nije upalio. Ne uaboravimo da je ova žena završila za glumicu i radila kao glumica, ovo su pravi potezi pred kraj rijalitija za pobedu i pranje da se svake godine kači kao uteha za zauzete muškarce, i onda plače kako su je odbacili kao prijatelja. Živi bili pa videli! Sada idu grupe podrške, pa onda suze i patnja. Kada izađe, puniće klubove ženama koja će saosećati sa njom "nesrećne u ljubavi" jer ovih 15 godina glasom nije uspela. Sve je taktika za kraj i izlazak - poručila je bivša zadrugarka.

Podsetimo, poznato je da Jelena o Sandri Rešić nema lepo mišljenje, te ne treba da čudi što ni o njenoj novoj vezi u "Zadruzi" ne predviđa blistavu budućnost.

SEDEĆEŠ OVDE DESET GODINA! Brutalna svađa Mensura i voditelja u programu uživo, spomenuo nacionalizam, Milan doživeo pomračenje 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Batali me

05.07.2022 19:58

A ko je Jelena Batos!? Nakacila se na Sandru. Da Nije mozda zaljubljena u nju, posto znamo da se na splavu ljubila Sa Matorom, pred muzem.... Prosle godine usla u Zadrugu na osnovu Sa, sljedecu namjerava preko Sandre.... Nebitna osoba.

STOJKE

08.07.2022 13:36

A ko je pa Jelena Batos? Čime se ona bavi? Kao njeno mišljene je nešto bitno? E to je tako dodje neko ko je niko,i ništa i onda komentariše jednu od najispravnijih devojaka koja je bila u Zadruzi u protekle dve sezone.A ova što komentariše ne znam ni ko je,ni koliko je bila u rijalitiju.Do duše baš je briga izašla je malo u novinama.Sad je još poznatija.Sandra do pobede.