SANJA PRVI PUT OBJAVILA FOTKU U UNIFORMI Bivša rijaliti učesnica studirala Kriminalistiku, a šuškalo se da je izbačena zbog ovog skandala (FOTO)
Foto: Alo.rs

Bivša rijaliti učesnica i starleta, Sanja Stanković, obožava da deli sa svojim fanovima zanimljive detalje iz svog života, pa je tako bilo i ovoga puta što je naišlo na opšte oduševljenje.

Naime, fanovi su Stankovićevoj juče u toku dana postavljali brojna pitanja na Instagramu, jedna njena objava privukla je veliku pažnju, a to je fotografija u uniformi, kada je bila na Kriminalističko-policijskoj akademiji.

Printscreen

 

- Znam te još sa akademije, malo ljudi je imalo čast da vidi koliko si predivna osoba - napisala je poznanica, a ona se zahvalila emotikonom srca.

Podsetimo, pojedini mediji su pre par godina pisali da je Sanja pre 7 godina osuđena zbog bavljenja prostitucijom, a upravo zbog toga potom je navodno izbačena sa Kriminalističko-policijske akademije u Beogradu. Nakon što je uhvaćena "u poslu", Sanja je prijavljena vrhu iz akademije, koji je odlučio da je izbaci i navodno onemogući dalje školovanje.

CAR SE NE ZAUSTAVLJA Filip nastavio da urniše Dalilu nikad gore, doživeo pomračenje zbog jedne njene rečenice upućene Dejanu

BONUS VDEO:

Komentari (0)

Loading