BRUTALNO JE PONIZILA Deniz Dejm odgovorila na žestoke uvrede Sandre Čaprić, izgovorila užasne reči i zapušila joj usta za sva vremena
Foto: Alo ilustracija

Sandra Čaprić je tokom učešća u Zadruzi 5 imala sukob sa Deniz Dejm koji je iz dana u dan raktao sve više i više, a sada je u jednom emisiji na TV Pink rekla da će kontroverzna slovenka "propevati" na sudu.

Naime, Deniz je kontaktirana, a sada je progovorila i da li joj je stigla tužba od Čaprićeve, a otkrila je i šta sada misli nakon svega o bivšoj cimerki.

BRUTALNO JE PONIZILA Deniz Dejm odgovorila na žestoke uvrede Sandre Čaprić, izgovorila užasne reči i zapušila joj usta za sva vremena

Printscreen

 

Mislim, da niko nije baš dobro slušao šta je govorila - svi smo gledali u novo nastali podbradak i hubris kao da je došla sa svirke sa Darkom Lazićem. Možda je sa onim klizanjem kad je nasrnula na mene udarila nesto u glavi? Pouka priče: nemojte da skačete na velike ljude jer čete nisko i pasti - izjavila je Deniz Dejm.

Podsetimo, bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić, otkad je napustila Belu kuću odlučila je da pokaže svoje pravo lice i žestoko udari na svakoga ko joj je stao na žulj dok je boravila u "Zadruzi".

BRUKA Oženjeni Gruja zaboravio na kamere, pa ispričao kako je ucenio ljubavnicu da bude sa njim

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading