BRUKA Oženjeni Gruja zaboravio na kamere, pa ispričao kako je ucenio ljubavnicu da bude sa njim
Printscreen

Nikola Grujića Gruja Anđelo Ranković su se osamili kraj bazena, pa pokrenuli temu o pevačevoj ljubavnici Milani Šarac Mimi sa kojom raskida skoro svakodnevno.

Naime, on je manekenu otvoreno ispričao na koji način je ucenio Mimu da bude zajedno.

BRUKA Oženjeni Gruja zaboravio na kamere, pa ispričao kako je ucenio ljubavnicu da bude sa njim

Printscreen

 

- Ja sam dan pred ozvaničenja veze rekao da mi možemo biti zajedno samo ako mi obeća da se nećemo svađati i da nas ništa neće poremetiti. Ona meni obeća, ja joj kažem da ako bude samo sa mnom do kraja, osudiće nas prvih mesec dana, a posle kada vide da se volimo, neće tako pričati. Sve će devojke napraviti grešku, svaka će se negde okliznuti. Ispostavilo se drugarica njena, na veče neko (aludirao je Gruja na Sanju Grujić) - pričao je pevač.

IMALA S*KS SA UDATOM ŽENOM PRED KAMERAMA Otkrivena najveća tajna rijalitija ikada, umešana i Vesna Rivas, isplivali svi detalji

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KoBra

24.06.2022 14:30

Jao jaka ucena! On je toliko smotan i toliko neki bezlican tip da nikome nije interesantan pa ni sam sebi. Cesto pozdravlja Opovo a nije svestan koliko je ispao glup svojim celim bitisanjem kroz rijaliti a posebno kvaran odbacivanjem braka i svoje porodice. Place za smotanom Mimom a decu nikad ne spomene. Decko kao da nije normalan. Nema tu neku harizmu vec samo odbojnost i mislim da njemu rijaliti nista nije pomogao vec samo odmogao. Uvek se pita hoce li biti poznat kada izadje? Hoce ali po cemu?