PRETUČENA BIVŠA ZADRUGARKA Sandra Čaprić napadnuta nasred ulice, pa s knedlom u grlu otkrila sve detalje nemilog događaja
Printscreen/RED TV

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, voditeljski duo Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku i pevačicu, Sandru Čaprić.

Na samom početku emisije, Sandra je otkrila da je u toku jutra imala veliku frku, u kojoj je izvukla deblji kraj, a sada je otkrila sve detalje incidenta.

Printscreen/RED TV

 

- Jesam imala frku, bila sam sa nekim drugom, izbacili smo neki stori, došla mi je neka devojka na nastup i počupala me za kosu. Rekla mi je da skinem te storije, a onda je on njoj razlupao ceo auto. Policiju smo zvali, međutim, izjavili su da ako se policija u Nišu zove, možemo i mi da dobijemo batine - priča Sandra, pa dodaje:

- Pevala sam, bila sam sa svojim dečkom, predstavila sam ga svima, sa mnom je bio i Joca Stefanović, Ivana Bojanić, bio je taj moj drug, okačili smo stori na Instagramu... Evo, ovo su ostaci - ističe bivša zadrugara, držeći svoje umetke za kosu u ruci.

Printscreen/RED TV

 

- Izašli smo napolje, moj dečko je išao prvi, ja sam išla iza njega i kako sam prolazila između dva automobila, mene je samo neko uhvatio za kosu i rekao: "Skinućeš te storije", opalila me po glavi, išutirala me je, onako, baš dobro! Ne znam kako sam ustala... Pala sam u nesvest, imam i polomljene nokte, ne znam šta bih više rekla - priča Sandra s knedlom u grlu.

Printscreen/RED TV

 

- Ona kaže da s tim dečkom ima bebu od tri meseca i da je trudna, on je izleteo i rekao da sam ja sa dečkom, napao je i razlupao joj ceo automobil. Ona je sela u tako polupan auto sa svim staklima i otišla - završila je Sandra.

BRUTALNO ISKRENA Tara Simov osula žestoku paljbu po parovima u Zadruzi, samo ovog zadrugara je poštedela grubih reči

Komentari (0)

Loading