ZAVRŠIĆEŠ U CRNOJ KESI Ovoj pevačici je Irma Sejranić uništila život
Printsc Pink

Po svemu sudeći, "meta" joj je jedno vreme bila pevačica Dušica Grabović, koja je u studiju RED televizije iskreno, bez dlake na jeziku, govorila kroz kakav je pakao prošla zbog zadrugarke Irme Sejranić.

Kako kaže, ona joj je uništila najveću životnu ljubav.

ZAVRŠIĆEŠ U CRNOJ KESI Ovoj pevačici je Irma Sejranić uništila život

Printsc Pink

 

- Svesno mi je pokvarila nešto... Devojka mi se obratila kada sam ja obelodanila vezu sa mojim dragim tadašnjim iz Mostara i rekla mi:"Kako ti, draga, nisi videla da sam se ja pre tebe zabavljala s njim?". Meni nije bilo bitno ko se zabavljao sa njim, ja zaista nju ne pratim. Samo sam je srela u avionu, pozdravila se sa mnom, upoznala, želela da je tada upoznam sa Darkom Lazićem, koji je putovao sa mnom za Cirih. Tada sam je videla i više nikad u životu. Mogu slobodno da je nazovem svojim fanom - pričala je Dušica.

ZAVRŠIĆEŠ U CRNOJ KESI Ovoj pevačici je Irma Sejranić uništila život

Foto: Dejan Briza

 

- Otišla sam u Mostar, srela sam tog dečka i počela jednu veliku ljubav sa njim, gde je ona videla naše slike i sa svih lažnih profila mi je pretila! Slala mi je:"Molim te, je l' možeš da dođeš po mene, ako već ideš ka tvom dečku, da me pokupiš da idemo u Sarajevo", pa mi je rekla da će da me nađe na pola puta, da će da me pronađu u crnim kesama... Posle toga sam saznala da je pričala da sam ja bolesna, da bolujem od neke bolesti poput leukemije, da ne treba taj dečko da me ženi, a bio je na korak do toga. Mogu slobodno da kažem da mi je upropastila jednu veliku ljubav. Verovatno je zvala tog dečka sa kojim je bila, verovatno je sa njim imala neku seksualnu vezu. Dobijala sam razne poruke, da sam preotela nekom muža, a dečko je bio slobodan u tom momentu. Ja uz njega, on uz mene, ali Irma je, zapravo, uticala na tu vezu. Pošto je on naseo na te priče, shvatila sam da on nije zaslužio moju pažnju. S tim čovekom sam pravila decu, bila je to velika ljubav... Irma je iskoristila da se prikači na moje ime pri ulasku, da sam ja njoj nešto upropastila, a ona nije imala nikakve veze sa njim, već mu prolazila kroz krevet. Ta devojka me ne vadi iz usta. - rekla je pevačica. 

ZAVRŠIĆEŠ U CRNOJ KESI Ovoj pevačici je Irma Sejranić uništila život

Foto: Dejan Briza

 

Posle svega što joj je priredila, Dušica o Irmi nema lepo mišljenje.

- Irma je jako loš čovek. Ne znam zašto je dospela do toga da ostane tu gde jeste, meša se u sve Daliline odnose, u odnose svih. Nikada neće imati svoju sreću ako gleda da tuđu pokvari, a moju je pokvarila umnogome - završila je pevačica. 

TRESE SE BELA KUĆA Osmakčićeva odluka zgrozila je sve zadrugare, svi su ga osudili, a on drži flašu i smeje se

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading