UDARILI SU MI NA DŽEP Dušica Grabović ovako živi nakon svih skandala, ukinuli su joj američku vizu, a sada je isplivalo i zašto
Promo

Pevačica Dušica Grabović našla se u epicentru skandala i afere elitne prostitucije kada se pojavila informacija u javnosti da je podvodila devojke, što je ona demantovala, a sada je otkrila šta se promenilo u njenom životu od tada.

Naime, Dušica je istakla da je mnogo toga izgubila.

- Postala sam jako popularna. Šta se meni zapravo desilo, zašto sam se ja probudila i otišla u prvu emisiju kod Jovane Jeremić? Ja sam rekla advokatu: ''Kud puklo da puklo, ja ću to da kažem''. Osim što mi je ukaljan ugled, čast, ime, ugrozili su zdravlje porodice i mene, napravili su jednu materijalnu štetu, a to je ukidanje moje američke vize i ja sam izgubila basnoslovnu cifru, zato sam ustala i rekla tužiću sve iz razloga što su mi udarili na džep i egzistenciju - besna je pevačica.

Foto: Dejan Briza

 

- Nisam trudna, ali o privatnom životu ne bih. Kada mi se otkazala viza, mnoge stvari su se promenile u mom životu i emotivno i ovako. Ako je ljubav prava opstaće, ali pričaću o tome kada dođe vreme za to - iskrena je Dušica, koja je otkrila i da li poznaje koleginice koje se bave prostitucijom.

- Ne znam, svako radi ono što želi da radi, tako da šta god da bilo ko radi, nije moje da se mešam - završava ona.

TAMARU ĐURIĆ IZVODE NA NOSILIMA Starletu dovezla Hitna pomoć, noga u gipsu, sva u zavojima, a evo i šta se desilo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading