BILO JE OČEKIVANO Oglasila se Tara Simov i javno obelodanila šta je Ša uradio čim je napustio Zadrugu, nije mogla da veruje
Foto: Alo!

Iako su Nenadu Aleksiću Ša mnogi pružili podršku i čestitali mu na tome što je pobedio i "izlečio sebe", nekolicina zadrugara nije krila da mu ne veruje, te da će se u Aleksićeve reči uveriti tek nakon izvesnog vremena.

Naime, spekulisali su čak i da će baš Tara biti prva osoba koju će Nenad pozvati nakon izlaska iz "Zadruge", a ona je sada otkrila šta se desilo.

- Nisam se čula s njim, nije me zvao, ali su mi javili da je otpratio sve moje drugarice - Anđelu, Kristinu, Andreu... Bilo je očekivano, skroz, ali mogao je to da uradi dok sam ja još bila u "Zadruzi", a ne da se druži sa mojim drugaricama - priznaje Tara.

Printscreen

 

Tara kaže da je sada, posle svega što se izdešavalo među njima, nema potrebu da se čuje sa bivšim dečkom.

- Iskrena da budem, ne. Uhvatila sam sebe da razmišljam, jer me pritiskaju fanovi, antifanovi itd. - ovih dana, otkako je nominovan, ne prestaje da mi zvoni telefon s pitanjima i potpitanjima, pa sam uhvatila sebe da razmišljam... Ali ne, stvarno nemam potrebu da se čujem sa njim. To je veza koja je trajala neko vreme, bila je izuzetno turbulentna i toksična za oboje, završena je i tako treba i da bude - objašnjava Tara, a na pitanje da li će uspeti da sa Nenadom postigne dogovor oko zajedničkog psa April, rekla je:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- April je kod mene, ljubi mi stomak trenutno, jer me boli (smeh). To je moj pas, ostaće moj pas i to je to - završava ona.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je "Zadrugu" napustio s osmehom na licu, vidno raspoložen i srećan što je, kako je rekao, ovaj put uspeo da pobedi sebe i u potpunosti postane ravnodušan na bivšu devojku Taru Simov, sa kojom je, kako je ranije govorio, prošao kroz pakao.

SAMO AKO IME IZGOVORI, KREĆU TUŽBE Neviđeni skandal nakon priznanja MC Aleks da je u vezi sa Matorom, porodica ne može da dođe sebi

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Starleta

07.06.2022 12:13

Nije mi simpatican ovaj Sa,ali kakvo ga je zlo zaposelo dobro izvuce zivu glavu,mada ovoj smrkavici cim bude frka za kintu cimace ga,odvratna mentalno poremecena stakorka...