ČEKALI SU DA SE SKLONE OD KAMERA...  Otkrivamo detalje veze Sandre Čaprić i Frana Pujasa, zadrugari su planirali romansu još u beloj kući
Foto: Alo/ilustracija

Iako zadrugari obično tokom učešća u rijalitiju promene nekoliko partnera, Fran Pujas i Sandra Čaprić napravili su izuzetak i svoju romansu započeli su mimo kamera. 

Naime, tek nakon što je napustio "belu kuću", Pujas je saopštio da više nije u vezi sa Elenom Kitić, a potom je potvrđena njegova romansa sa Sandrom Čaprić. Kako je do ovog preokreta došlo, za Alo! otkriva dobro upućeni izvor.

Printscreen

 

- Varnice između Sandre i Frana su postojale još u Zadruzi. Oni nisu želeli da se upuste u vezu tokom trajanja rijalitija, Fran je imao emocije prema Eleni i nije želeo da je izneveri. Međutim, oni su znali da će imati nešto čim napuste Zadrugu - rekao nam je na početku razgovora izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Printscreen

 

- Videli su se, bili su na bazenu i tada su se smuvali. Još uvek nisu definisali svoj odnos, Fran je rekao da mu treba vremena da se oporavi od rijalitija. Ne želi da se njegova privatnost provlači po medijima i zbog toga će videti da li će njihov odnos uspeti - zaključio je naš sagovornik.

VOLEO BIH DA VERA IMA POLUSESTRU Kristijan Golubović i Kristina Spalević progovorili o polu deteta

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
ISTINA

05.06.2022 14:30

Mozak danasnji zena je vrlo zagonetan.Sto je muskarac veci problem (jako exponiran),veci drogeras,...vise ga zele i traze.Strasno!!!!

Kaca

05.06.2022 14:46

Devojko povuci rucnu mnogo si se probahatila a.losa ti podloga budak je budak ma gde se nasao

Soba 23

05.06.2022 18:55

Sandra je poznata kao cura koja se upucavala raznim momcima, išla iz veze u vezu, iz šeme u šemu, pre Zadruge se upucavala mom drugaru, momak lep, zgodan, situiran, slala mu je gole slike, posle toga je ušla u Zadrugu.

MARICA

06.08.2022 01:12

Postoji li neko sa kim ta Sandra nije bila, u Ivanjici je svi karakterišu kao Laku i naivnu robu, u Bg pokušava da se kurci, i eto nešto je moralo da je spusti na zemlju žalosno što je to bio pad sa kvada ali sako Bog zna zašto je tako kaznio. Nadam se da će joj ovo biti škola i da će se spustiti na zemlju.