IVANA I TOMOVIĆ RAZVIJAJU BIZNIS U CRNOJ GORI Bivša supruga Nenada Aleksića pomaže Vladimiru, a sada je otkriveno i na koji način
Printscreen

Ivana Aleksić, bivša supuga Nenada Aleksića Ša, podelila je na svom Instagram profilu fotografiju i oglas u kojem se traže sezonski radnici za sezonski rad na bazenima Vladimira Tomovića u Baru.

Naime, Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratilaca i to je iskoristila kako bi pomogla Vladimiru Tomoviću i njegovom bratu Vladanu da nađu sezonske radnike za svoje bazene.

Printscreen

 

- Potrebni sezonski radnici: Kuvar, pica majstor, konobar/ica, šanker. Smeštaj i hrana obezbeđenji - pisalo je u ovom oglasu.

Podsetimo, nakon javne prevare koju je doživela, Ivanu su mediji brzo spojili sa zavodnikom iz Crne Gore, a oni nikada nisu želeli da komentarišu taj odnos. Prošle godine, kada su Vlada i njegov brat Vladan svečano otvorili bazene, Aleksićeva ih je podržala i ispromovisala na svojim društvenim mrežama. Ona je odvojila nekoliko dana od svog prošlogodišnjeg odmora i iskoristila ih u uživanju u kompleksu braće Tomović.

KULIĆKE NAPUSTILE SRBIJU Miljana otputovala u Tursku na operaciju smanjena želuca, a nećete verovati ko je iskeširao pozamašnu svotu novca

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading