RED TV OSTAJE BEZ ZAŠTITNOG LICA
Printscreen

Tv lice i učesnik Zadruge 3 Stefan Milošević Panda, nakon kratkog izleta u pevačke vode sa pesmom „To se ne radi“, snimio je spot za novu pesmu koja nosi zanimljiv naziv „Gram po gram“.

Nakon rijalitija popularni Panda, koji je nadimak dobio baš u Zadruzi, na kratko se vratio svom starom poslu radio voditelja a zatim ubrzo postao i zaštitno tv lice Red tv, gde imamo priliku da ga gledamo svako veče u emisiji Pitam za druga.

RED TV OSTAJE BEZ ZAŠTITNOG LICA

Printscreen

 

Inspirisan dešavanjima u rijalitiju početkom ove godine snimio je pesmu posvećenu Tari i Sha, kako je sama pesma prošla dobro on je se izgleda bacio na pevačku karijeru. Zajedno sa Dj Nebom i Dee Markcusom napravio je pesmu koja nosi specifičan naziv „Gram po gram“.

Kako smo saznali spot je snimljen prethodne nedelje i ugledaće svetlost dana u junu, na snimanju se pored pomenutog trojca našla i trbušna plesačica. Na njihovim Instagram profilima mogli smo videti slike sa snimanja a poznavajući ekipu ne sumnjamo da su se sjajno proveli.

Da li je ovo kraj tv karijere ili Panda pripada multifunctionalnim poznatim ličnostima ostaje nam da vidimo, pošto nam se voditelj nije javljao na telefon. 

RED TV OSTAJE BEZ ZAŠTITNOG LICA

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

31.05.2022 19:02

Panda je ovako dobar ali kad vidim kako izgleda i kako se oblaci zapitam se ima li on zenu.