ISPOVEST KRISTIJANA GOLUBOVIĆA O ARKANOVOJ ĆERKI Isplivali svi detalji odnosa
Foto: Printscreen/instagram

Na nedavno održanoj proslavi rođendana Anastasije Ražnatović, veliku pažnju privukao je dolazak Anđele Ražnatović, jedne od devetoro dece Željka Ražantovića Arkana, koji je ubijen 2000. godine.

Arkan je Anđelu dobio 1980. godine, u vezi sa glumicom Ljiljanom Mijatović, a njen dirljiv susret sa polusestrom Anastasijom privukao je veliku pažnju domaćih medija.

Foto: Printscreen/instagram

 

Anđela je završila Bogoslovski fakultet, objavila je i zbirku pesama, međutim njen ljubavni život posebno intrigira - pre mnogo godina bila je u žiži javnosti zbog emotivne romanse sa Kristijanom Golubovićem, a pričalo se čak i da je na pomolu svadba, do koje nikada nije došlo.

 Kristijan Golubović prvi put javno govori o svom odnosu sa Arkanovom ćerkom Anđelom koja je, kako kaže, bila ludo zaljubljena u njega. Njihova priča odigrala se davne 2001-2002. godine.

- Dopao sam joj se jako i objašnjavao joj da ne mogu da budem u vezi sa prijateljevom ćerkom nikada, pogotovo što je ona tada imala sina i ćerku. Tada se, generalno, još uvek nije bila razvela od tog muža, jednog dobrog dečka, Boris se zove. Objasnio sam joj da ne možemo da budemo zajedno iz poštovanja prema njenom ocu - nekada smo bili u lošim odnosima, pa u odličnim... Čovek mi je čak poklonio 50.000 maraka da odem za Grčku. Ja nikada ne mogu iz tog poštovanja da budem u vezi sa njegovom ćerkom, pogotovo tada, sa ćerkom takvog prijatelja - počinje priču Kristijan, koji je od nje imao punu pažnju, iako je tada bio na služenju zatvorske kazne u Atini, a ona u Beogradu.

Foto: Printscreen

 

- Ona je odlepila - u jednom danu je poslala iz Beograda u Atinu jednu kocku od nekih 20 kilograma razglednica, a na svakoj je pisalo "Ja te volim". Rekao mi je zatvorski poštar:"Sledeći put kad budem video ovu kocku, zovi nju, zaljubljenicu, pa neka ona ovo radi", a šta je problem u Grčkoj - pošto su mnogo švercovali drogu u zatvoru, one LSD listiće, oni su meni na preko 3.000 razglednica odlepljivali svaku markicu posebno, pa utapaju u tečnost, da vide... Napravila je posao od -5 sati meni, stajanja na rešetki paviljona - rekao je on.

Ubrzo je otišla korak dalje, te se uputila direktno u zatvor kod Kristijana, gde se poslužila svim mogućim i nemogućim sredstvima samo da bi došla do njega.

- Rekao sam joj:"Anđela, budi razumna, molim te. Zbog tvog oca, ljudi koji poznaju i mene i njega, nemoj da dođe do toga da ispadne nešto". Međutim, ona je došla u Atinu, prešla toliki put i uradila šta je uradila - donela upravniku zatvora sliku pokojnog Arkana i Badže, sliku od metar, legendarna je, a samo dve slike takve postoje... I to samo da bi je pustio, jer nije u srodstvu sa mnom, niti je u kartonu. Rekla mu je:"Ja sam Arkanova ćerka", a on se palio na srpske patriote, čak je zvao da dovedem Mladića i Karadžića kod njega u kuću, da ih krije. Šarmirala je upravnika, kupila najbolje kolače, meni svašta donela u posetu. Bila je u kožnom mantilu, a ja u odelu, to je legendarna slika. Hteo sam da joj objasnim da od nas leba nema, nema pesrpektive. Tada me je poljubila u obraz, kao Ćeranići u "Farmi", na rubu usana, i na slici je ispalo kao da me je poljubila u usta! Svi su tada objavili lažno da se ona udala za mene - kaže Kristijan.  

Kristijan tvrdi da sa njom, zapravo, nikada nije bio u vezi.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Htela je da bude sa mnom, da joj budem muž, da prihvatim decu, ali rekao sam:"Šta ti pada na pamet?! Pametna si devojka, idi dalje, bio sam dobar s tvojim ocem". Nikada nismo bili u vezi, ali je ona bila luda za mnom. Sati, meseci razgovora na telefonu... Kad joj stigao račun za telefon, zvala me njena majka:"Sram te bilo! Barem si ti pametan, ona nije normalna, znaš li ti koliki je to novac? Vi niste normalni, ljubav preko žice, opameti se barem ti, stariji si" - priseća se Kristijan, i po prvi put javno otkriva da je jednom prilikom

- Kada je htela da vidi da li je meni stalo do nje, ona je meni u zatvoru javila da je njoj neko ispred kuće na drvetu. Poslao sam odmah tamo najjaču ekipu u Beogradu. Dolaze momci, nahvataju jednog dečka bukvalno na drvetu! Ubiju ga od batina, pištolj u usta, škorpion u usta:"Priznaj čiji si, šta radiš!". Zamalo su ga ubili! Inače, dečko je priznao da je njen najbolji školski drug, da ga je ona nagovorila da bi videla da li je Kristijanu stalo do nje i da li će on zaista nju da brani. Dečka su iskrivili, ona mu se izvinila što su ovi moji imali tešku ruku - završava Kristijan i dodaje da od tada nikada nisu imali nikakav kontakt. 

ZOLA BEZ DLAKE NA JEZIKU Stavio tačku na odnos sa Irmom, Osmakčić progovorio o svemu

Komentari (0)

Loading