ZOLA BEZ DLAKE NA JEZIKU Stavio tačku na odnos sa Irmom, Osmakčić progovorio o svemu (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je Igra istine, a Dia Kostić postavila je Anđelu Ranković.

- Anđelo, intresuje me šta se dešava sa tobom i što si se tako ugasio - pitala je Dia.

Pink printskrin

 

- Pa razmišljam o nekim stvarima koje su van rijalitija i zbog toga sam u ovakvom raspoloženju - objasnio je Anđelo.

- Kako se ti osećaš nakon svega ovoga sa Irmom i napada da ti lažeš i foliraš - pitao je Anđelo Zolu.

Pink printskrin

 

- Ne planiram više da pričam o ovoj temi, ne planiram posle ovoga da ovu personu više pominjem. Smatram da je na neki neuspešan način pokušala da me iskoristi za ovaj rijaliti. Neke stvari me je lagala i obećavala. Smatram da je u nekim situacijama gledala da mi kaže nešto mimo kamera, koliko se nešto tako može reći. Pokušavala je da izmanipuliše sa mnom i napravi budalu od mene. Ja sam neko ko je prihvatio to - počeo je Zola.

Pink printskrin

 

- Zašto si rekao u pušionici rekao da si spreman da glumiš žrtvu? Hoću da me ostaviš na miru - skočila je Irma.

- Ja se obraćam naciji poslednji put što se tiče tebe... - dodao je Zola.

Pink printskrin

 

- Pokušao si da budeš je**č, pa da se vratiš Miljani. Ja ti sad, po petstoti put kažem, da me ostaviš na miru. Ja sam žrtva tebe, Miljane i tvojih odnosa. Odj**ite od mene svi, a ja sam za vas igrač. Tebi sam bila drug - rekla je Sejranićeva.

Zola je postavio pitanje Marku Osmakčiću.

- Kako ti gledaš na ovaj tvoj odnos sa Viktorijom i šta smatraš da će biti posle rijalitija - pitao je Zola.

- Što se tiče našeg odnosa u kući, nisam zadovoljan. Nije postojao ni jedan razlog da se to sve desi ovde. Što se tiče našeg odnosa napolju, ja sam u toku tog razgovora rekao da najiskrenije, nakon svega, plus što sam se počeo hladiti, da ćemo se videti, da, ali da to bude prava veza, ne. Jer sam ja rekao da meni ta ljubav nije dovoljno jaka i da temelj nije dobar. Ja sam željan splavova. Možda neka kombinacija nekada, s' tim što ne bih mogao to da balansiram. Rekao sam da bih je varao. Videli bi se svakako koji put, ali da izraste u ozbiljnu vezu, ne - rekao je Marko.

Pink printskrin

 

- Ma trojka lagano bre - dobacila je Viki.

- Čuj budalu...Marko Osmakčić je došao da se na seljački način proku**i i da mnoge te devojke kažu kad me vide: "Eno ga Marko". Ostaće mi draga osoba uprkos svim tim stvarima i sitaucijama. Znam da moji imaju katastrofalno mišljenje. Mislim da moj brat nije urgirao ovako. Često mi je pričao da mi neka nije neka, ali ovaj put smatram, da bi me dočekali zoljom i bazukom, kad bi krenuo ka njoj. Ja njih shvatam, ali opet na kraju ja biram. Imam u glavi da ćemo se viđati i videti - nastavio je Osmakčić.

- Ja sve ovo znam, ali sam pitao čisto da zna - rekao je Zola.

- Šta ako Viktorija ostane trudna - pitala je Mima.

- Mislim da ako Viktorija nije do sada devet meseci ostala trudna, čuda se uvek dešavaju, ali mislim da smo iole pazili, iskreno nismo. Kada bi se napolju desilo, ne bi bilo dobro, ni po mene ni po nju - rekao je Marko.

Pink printskrin

 

PRIZNAO SVE! Mateja progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški, a onda je rekao ovo 

Komentari (0)

Loading