SVE SAM VIDELA! Rialda Karahsanović progovorila o svemu, a onda se setila bivšeg dečka
Foto: promo

Rialda je kao maloletna počela da se bavi pevanjem, a posle Zadruge kaže da je sve u životu videla.

Za atraktivnu Rialdu Karahasanović pročulo se tek nakon njenog učešća u Zadruzi, iako je počela s pevanjem još kao maloletna. 

Ulazak u Zadrugu je, kako kaže, mogao da joj se desi mnogo ranije, ali tada je smatrala da nije dobar momenat.

Foto: promo

 

- U rijaliti sam mogla da uđem mnogo ranije, ali sam smatrala da mi tamo nije mesto, prosto se nisam pronalazila. Ja sam inače pomalo asocijalna osoba i mislila sam da se kao takva u rijalitiju neću snaći. Međutim, udarila je korona, nije se ni radilo ni snimalo, svi smo bili na mrežema, i onda je usledio poziv za učešće. Prvo sam odbila, a oni su tražili da razmislim. Nakon dužeg razmišljanja, procenila sam da je dobar momenat -  objasnila je Rialda, koja o aktuelnim učesnicima i dešavanjima nema lepo mišljenje.

- Većina stvari je isforsirana i učesnici misle da je važno da se priča o njima, a ne šta se priča. Nasilje je postalo kao dobar dan, seksualni odnosi, svađe, i nema više pravila kako se ponašaš negde. Kako su čuli da je to možda poslednja sezona, pomislili su da treba sve da urade, kao da sutra ne postoji- ispričala je pevačica, koja posle rijalitija smatra da je sve u životu videla.

Foto: promo

 

- Ja kad sam počela da pevam sa 17 godina, pevala sam u kafanama gde je bukvalno bilo više očiju nego zuba. Zamislite tu vrstu ljudi i taj mentalni sklop. Prošla sam razne ljude, situacije, ali kad sam ušla u rijaliti shvatila sam da nisam sve videla - rekla je u emisiji "Grand magazin".

IZDAO JE Milica ne može da oprosti Mensuru Marijanu

 

Komentari (0)

Loading