ONI SU ZABAVA ZA SIROMAŠNE Rialda oplela po Caru, pa ga potkačila za Maju Marinković, a Dalilu podržala u ovome
Printscreen/RED TV

Bivša zadrugarka i pevačica Rialda Karahasanović osvrnula se na par koji je izazvao buru u regionu, a to su Dalila Dragojević i Filip Car.

Printscreen/RED TV

 

- Šta da ti kažem, to je moj stav, meni je ta priča toliko dosadna i njih dvoje mi izgledaju kao zabava za siromašne...Sa jedne strane, ona je uradila nešto što je odvratno na ljudskom nivou. Ali sa druge strane, mislim da je to dogovor između njih dvoje. Ja sam prošle sezone, to mi je prvo učešće, dođeš na zadnju nedelju i kada ti krenu uspomene. Tada počnu da ti se slažu kockice. Njihova kalkulacija je išla da idu na pobedu...Dogovor je između Dejana i Dalile. Car kad otvori usta ti misliš da je on bog zna šta je rekao, a dečko je vrlo limitiranog sklopa, a Dalila ovo nije zaslužila, ma niko nije! Ako nećeš sa nekim, ne moraš da ga polivaš i vređaš. Zašto Maju Marinković nije smeo da priđe? Zato što se bojao - rekla je Rialda u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, pa je nastavila.

Printscreen/RED TV

 

- Sav je on dža-bu. Pa naravno, sve je to lični izbor, ali kakva god da je ona, ja sam opet žena i to je ružno. Očigledno je da on to ispoljava prema ljudima kojima ne sme da vrati - nastavila je pevačica.

- Kako je on tebi delovao na samom početku, a kako na kraju? - pitala je voditeljka.

Printscreen/RED TV

 

- Hteo je on da bude alfa mužjak. Voli da je glavna tema svih dešavanja i kad nije bio, on je tražio. On priča o nekoj lojalnosti, on bude sa ovom klinkom, Anom Jovanović. Sanja Grujić, ona je favorit naroda, je l' da? (smeh). Ja se pitam, kakve su to žene, kakve su frajere gledale, kad je njima Filip Car frajer - rekla je Rialda.

MIKI JE PIJAN SPOPADAO ŽENE PO SELU Pevačica raskrinkala Đuričića i iznela šokantne detalje iz njegvog života

Komentari (1)

Loading
Blablabla

30.04.2022 07:48

Sad i ova dosla u Beograd da nam drzi predavanje. Kad joj cujem glas, najezim se.