JANJUŠ SE TAJNO VIĐA SA MAJOM! Sandra Čaprić javno obelodanila sve, zadrugarka otkrila i njihovu tajnu lokaciju, umešana i njegova bivša žena
Foto: ATA Images

Otkako je napustila „belu kuću“ život Sandre Čaprić iz korena se promenio, a bivši zadrugari pravi rijaliti počeli su da vode mimo imanja u Šimanovcima.

Naime, o njenom javnom ratu s Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem brujali su mediji, a sada je pevačica za Rijaliti plus! otvorila dušu i otkrila pravu pozadinu odnosa s košarkašem koji je, kako kaže, ponovo sve izgubio zbog Maje.

JANJUŠ SE TAJNO VIĐA SA MAJOM! Sandra Čaprić javno obelodanila sve, zadrugarka otkrila i njihovu tajnu lokaciju, umešana i njegova bivša žena

Foto: ATA Images

 

- Iako su mnogi uvereni u suprotno, između mene i Janjuša zaista nikada nije bilo ništa više od prijateljstva. Mi smo se u Zadruzi družili, pokušali smo prijateljstvo da održimo mimo rijalitija, ali nismo uspeli - rekla nam je najpre Sandra, pa otkrila zbog čega su se njihovi odnosi narušili.

- On nije mogao da shvati da ja zaista ne želim da budem s njim, naši zajednički prijatelji su ga upozorili da bude normalan, objasnili su mu da nisam devojka poput onih na koje je navikao, ali ne vredi. Posvađali smo se zbog gluposti i on je izašao iz automobila, nakon toga se nismo videli - rekla nam je pevačica, i otkrila da je Janjuš zbog Maje ponovo na pragu da izgubi sve za šta se borio.

- Janjuša sam iskreno, prijateljski, savetovala da se vrati ženi, da se unormali, ali njemu očigledno nema pomoći. On laže da se s Majom sreo u noćnom klubu, prava istina je da su se viđali. Upravo zbog toga ga je njegova bivša žena Ena i izbacila iz kuće i sada je kod prijatelja u inostranstvu. Ona ne želi više da trpi takvo ponašanje, a i normalno, koja žena bi to dozvolila. Ponovo će sve izgubiti zbog odnosa s Majom, ali sam je kriv - govorila nam je Čaprićeva, a potom se osvrnula na svoj sukob s Marinkovićevom.

JANJUŠ SE TAJNO VIĐA SA MAJOM! Sandra Čaprić javno obelodanila sve, zadrugarka otkrila i njihovu tajnu lokaciju, umešana i njegova bivša žena

Printscreen

 

- Mene Maja konstantno proziva, ne ja nju. Naziva me šatorskom pevačicom i pokušava da me ponizi, a istina je da za razliku od nje ja imam zanimanje. Ja se ne je*em za pare, automobile i stanove. Svojim radom sam sebi sve omogućila, imam fakultetsku diplomu i svoj život, ni od koga ne zavisim. Nije mi bilo najbitnije da ugradim silikone, već sam ulagala u sebe. Nju to boli, meni starlete nisu potrebne da se za njih kačim, a njoj očigledno ja jesam. Samo mi je žao što se moja porodica stresira zbog nebitnih ljudi koji im javno vređaju ćerku - zaključila je Sandra.

Cecin bivši je moj drug

Sandra je nedavno objavila prisnu fotografiju sa bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem, a njihov odnos ona je tada objasnila za Alo!.

- S Bogdanom se dugo družim, poznajemo se godinama. Među nama nikada nije bilo ništa više od drugarstva. Fotografija je nastala kada smo s prijateljima bili u noćnom provodu, nismo u vezi - rekla je ona tada.

KLUPKO SE ODMOTAVA, ANĐELO JOJ JE BIO SAMO IGRICA Dalila ogolila dušu, pa priznala sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ana

24.05.2022 11:32

Pevaj Sandra, ti si lek za dušu i sigurno ćešpevati još dugo i u lokalima i na splavovima gde ove poput Maje šetaju plastiku, pozajmljenu garderobu i gledaju ko će im platiti piće a neke od njih i u čijem će krevetu završiti tu noć.Pevaj Sandra a ovi poput Janjuša su davno izgubili sebe pazato i mogu biti sa Majom nakon Cara, Čorbe i svih uvreda koje mu je uputila nakon velike boli kad je nije podržao da zadrži njegovo dete. Pevaj Sandra i ne obraćaj pažnju na osobe koje nemaju dostojanstva.

Ibro

24.05.2022 11:35

Sto da se ne vidjaju,kad spojis dva klosara ispadne jedan I zato navijam za njih dvoje.

KoBra

24.05.2022 12:29

Sandra je fina devojka i ne trebaju joj u zivotu ni Maja ni Janjuš da ih spominje uopće.

Mile

01.06.2022 10:27

Kako fina devojka može graditi karijeru pljuvanjem starlete? Vrhunac karijere joj je što je ispljuvala Marinkovićevu što ni pas s maslom nebi polizao. Daleko je ona od finog. Rečnik joj se ne razlikuje od ostalih. Vucarala se sa Janjušem znači nije ni ona ništa bolja od njega i Maje. Svi se oni drogiraju, ko god udje u rijaliti, nema poštenih i finih.

Zuja

15.06.2022 22:16

Sandra je fina devojka koja zna ko je i šta je i ne treba da sluša jednu polupismenu starletu bez znanja i vaspitanja.