SVE JE SPREMNO ZA VASKRS Trudna Jelena Pešić podelila prazničnu atmosferu, uposlila i muža
Foto: Printscreen Magazin IN

Voditeljka RED televizije, Jelena Vuletić, početkom ovog meseca stala je na ludi kamen sa Mladenom Vuletićem, a takođe je i u drugom stanju, a na svet će doneti devojčicu.

Otkrila koja joj je omiljena metoda farbanja jaja i sa nama podelila ekskulizvne fotografije iz svog doma.

Jelena je tokom ušešća u trećoj sezoni "Zadruge" stalno isticala koliko su joj bitni praznici, ali i da jako uživa u obeležavanju istih. U njenom domu se poštuju običaji, pa je na Veliki petak ofarbala jaja i pripremila dekoraciju ispraćenu Vaskršnjim običajima.

SVE JE SPREMNO ZA VASKRS Trudna Jelena Pešić podelila prazničnu atmosferu, uposlila i muža

Foto: Printscreen/instagram

 

Buduću mamu otkrila nam je da prati tradicinalne običaje farbanja jaja i da je ona zadužena za taj deo "posla", dok njen suprug, Mladen Vuletić, nadgleda.

- Jaja ću farbati sama, ali Mladen nadgleda. Prvo jaje koje farbam je crvene boje, koje predstavlja Isusovu krv i ostavljam prvo crveno jaje kao čuvarkuću, posle toga različite boje. Najviše volim krep papirom da farbam, jer budu šarena i prelepa jaja. Valjda će mi lepo ispasti, nadam se - rekla je ona.

Na fotografijama se vidi koliko je Jeleni svaki detalj bitan i da je sve ukrašeno Vasrkšnjim detaljima, zekama, perjem i veselim boljama.

SVE JE SPREMNO ZA VASKRS Trudna Jelena Pešić podelila prazničnu atmosferu, uposlila i muža

Printscreen

 

Mladen je svoju suprugu Jelenu pohavalio putem društvene mreže Instagram, pa uz sliku dekoracije, uputio i emotivnu poruku.

- Svaka čast, suprugo - napisao je on uz emotikon crvenog srca.

SANJA I ANA SE SUKOBILE OKO FILIPA CARA Izneta njegova najveća intima, stavili ih na veliki test

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading