NISAM VIŠE PROSTITUTKA, SADA SAM MADAM Dušica Grabović neće više da ćuti, javno progovorila o skandalu i otkrila ko joj je smestio (VIDEO)
Foto: Dejan Briza

Uz ime pevačice i bivše rijaliti učesnice Dušice Grabović u poslednjih nekoliko nedelja vezuju se isključivo optužbe na račun njene navodne umešanosti u prostituciju.

Od toga da se bavi najstarijim zanatom do toga da ima devojke koje rade za nju. Kako tvrdi u najnovijoj emisiji Alo! Naslovna, za takve priče ne postoji nijedan dokaz, osim kataloga sa njenim fotografijama za koji kaže da je nastao samo i isključivo u privatne svrhe.

- Ove godine sam proglašena za madam, znači napredovala sam i nisam više prostitutka kako su me optuživali pre dve godine. Katalog o kojem pričaju je moj, to su fotografije na kojima poziram u raznim fazama svog života, kada sam bila deblja i mršavija. Istina je da sam na njima polugola jer, hvala bogu, imam šta da pokažem. I druge bi se slikale tako da imaju šta da pokažu - ispričala je Dušica.

Dosta drame je u prethodnom periodu oko tebe. Nakon skandala s prostitucijom, izgubila si telefon i napravila pravu dramu na društvenim mrežama?

- Istina je da sam izgubila telefon u taksiju nakon jednog veselja. Drug me je bukvalno spakovao u taksi i ja se raspričala sa taksistom jer sam elokventna i uvek otvorena dva-tri prsta (smeh), ali u tom razgovoru nisam spazila da je telefon ispao na pod, srećom, ubrzo mi je vraćen.

Foto: Dejan Briza

 

Da li si se uplašila da iz tvog telefona ne procure privatni snimci koje imaš?

- Ovo je 21. vek, naravno da čuvam privatne klipove s partnerima s kojima sam bila i koje sam volela. To što sam javna ličnost ne znači da ih nemam, isto kao što ih imaju i medicinske sestre i obične devojke koje rade od devet do pet.

Pročitajte još: Na ovoj fotografiji je bio Titov PIONIR: Popularni pevač danas ima BLISTAVU KARIJERU i u braku je sa svojom KOLEGINICOM

Da li može da se desi da procuri tvoj kućni video?

- Više bih volela da izađe moj eksplicitni snimak nego da se piše kako sam prostitutka i madam. Između dva zla, biram manje. Mada, iskreno, i to sa pornićima je prevaziđeno. Jedna je Seve, mada niste videli šta ja radim u krevetu (smeh).

Da li misliš da ti je aferu smestila neka žena?

- Naravno da mi je žena smestila, i to neka ružna!

Foto: Dejan Briza

 

Koliko te je čitava ova afera poremetila ili uplašila?

- Meni je čitava ova situacija napravila ozbiljnu materijalnu i moralnu štetu, a zbog toga će mnogi odgovarati jer ja nisam privedena, niko me nije kontaktirao, na slobodi sam pošto sam nevina.  

U jeku skandala, gostovala si na jednoj televiziji sa svojom koleginicom Izvorinkom Milošević, koja je burno reagovala kada je čula da si na jednom veselju zaradila 45.000 evra...

- Došlo mi je da joj usred emisije kažem: „Izvorinka, parkirali ste metlu ispred - odletite, pretvorite se u kengura i odjebite u skokovima!“. Bukvalno sam rešila da zgazim sve bubašvabe. Ona je u emisiji sve vreme urlala, pojela je sujeta. Ćutala sam jer je starija, a mene je majka učila da poštujem starije, ali poželela sam da je ne vidim više nikada u životu kada su se ugasile kamere. 

Zbog čega misliš da si joj bila trn u oku, zbog honorara ili zbog prostitucije s kojom te povezuju?

- Pa ja sam se uvek plašila tih matorih i ružnih žena, šta će one jadne? Što bi Nataša Bekvalac rekla: „Lako je biti pošten kad te niko neće“. Kada sve te sujetne ženturače omatore, samo šapuću za  lepim ženama: „Vidi ove kurve!“.

Kako si uspela da samo na jednom veselju zaradiš toliku sumu novca?

- Ne može mnogo nas da zaradi tu sumu novca na veseljima, ali mene doživljavaju kao brata. Muškarci me vole jer imam takvu energiju, iako se piše da ja podvodim žene, verujte mi, ja sa ženama baš i nemam dobar odnos. 

Foto: Dejan Briza

 

Da li bi volela da se prostitucija legalizuje?

- Volela bih. Mora da se zna ko ide na posao, ko kosi ko vodu nosi, da se deklarišu osobe koje nemaju posao... Mnoge mlade devojke prate određenu grupu žena koje konstantno obilaze luksuzne svetske destinacije i uživaju u egzotičnim putovanjima, skupim stvarima, a nemaju nikakvo zanimanje. Upravo tako se stvaraju kompleksi, i onda nastaje potpuni haos i zamena teza.

JEDVA ČEKA DA POSTANE BAKA Marija Šerifović oduševila Vericu svojom odlukom o majčinstvu

 

Komentari (1)

Loading
Versaci

03.05.2022 14:04

Mozda nisi ali licis jer se vulgarno i oblacis i ponasas.