SANDRA ČAPRIĆ NAPRAVILA HAOS USRED RESTORANA Nakon skandala, oglasila se Maja Marinković
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši ljubavni par Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš uhvaćen je protekle noći u jednom eminentnom lokalu u srcu Beograda.

Bivši ljubavnici bili su u društvu nekoliko ljudi, a na istom mestu se našla i Sandra Čaprić sa kojom je košarkaš imao izuzetno blizak odnos prilkom učešća u rijalitiju. Takođe, Bane Đokić bio je jedan od pozvanih, ali se ipak nije pojavio.

Printscreen

 

Izvor je naveo da je pravi haos nastao kada je pevačica Sandra Čaprić, ugledala Maju i Janjuša kako se grle i podgrevaju stare strasti, te je umalo došlo do incidenta.

Naime, kako se dalje saznaje, Janjušević je hteo da uplovi u romansu sa Sandrom van Bele kuće, ali je pevačica to izrazito odbila, nakon čega ju je bivši košarkaš blokirao na društvenoj mreži Instagram i brže bolje prešao na Marinkovićevu.

Printscreen

 

 

Ipak, Sandra Čaprić oglasila se na svom storiju i otkrila da nije išla u pomenuti lokal već samo iznela svoje mišljenje. S druge strane, Maja Marinković je na Instagram objavila zanimljivu poruku.

- Ne mogu ja da se takmičim sa nekim kome pre takmičenja dam autogram -  napisala je Maja, a sudeći prema komentarima mislila je na Sandru.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam već navikla da se mnogi ljudi šlepaju preko mog imena, videla sam koliko su hrabri bili kada sam bila deo "Zadruge". Zaista mi medijskog prostora ne manjka, dok već kod drugih nije ista situacija. Ne vidim zašto bi nekome smetalo to što smo se Jaško i ja našli u istom društvu, mi nemamo nikakav problem. Tako da bih od srca ljudima poželela da se bave svojim životom, jer sam ja u mom jako srećna i nikad mi bolje nije bilo u životu, a to nekada zna da boli - rekla je Maja, a kakav je njen trenutni odnos sa Janjušem nije želela da komentariše.

UBIĆE ME RAZMIŠLJANJE Dalila ne može da se opasulji nakon razgovora sa Anđelom, zamišlja njih dvoje van Zadruge

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading