PALO POMIRENJE? Maja i Janjuš uhvaćeni zajedno u izlasku (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš je svojom odlukom napustio najgledaniji rijaliti u regionu. On je odlučio da nakon sedam meseci boravka pred kamerama, spakuje svoje stvari i ne misleći o novačnoj kazni napusti velelepnom imanje u Šimanovcima.

Kao što je već poznato, njegov ljubavni odnos i javna prevara sa Majom Marinković su obeležili četvrtu sezonu "Zadruge". On je tada odlučio da ostavi svoju suprugu Enu sa kojom je više od decenije u braku, i sa kojom ima ćerku Krunu i uplovi u više nego strasnu vezu sa izazovnom Majom.

Nakon četvrte sezone, Marinkovićeva je javno priznala da je abortirala njegovo dete jer on nije želeo da ga prihvati, a njihovo suočavanje u "Zadruzi 5" gledao je ceo region. Oni su bili na distanci tokom celog boravka u rijalitiju, a košakraš je nekoliko puta rekao da pod cenu života ne želi kontakt sa njom.

Naime, na Instagramu je sada osvanuo njihov zajednički snimak iz provoda gde se jasno vidi da su uživali u piću i muzici.

PALO POMIRENJE? Maja i Janjuš uhvaćeni zajedno u izlasku (FOTO)

Printscreen

 

- Pronađi nekoga ko će vas gledati kao Maja Marinković - pisalo je na snimku što bi mogli da zaključila da u pogledu još uvek ima zaljubljenosti između njih.

Na snimku se takođe čuje i emotivna pesma "Da se opet rodim" uz koju je Janjuš podigao ruke.

Podsećanja radi, Maja je za portal Pink.rs pre samo šest dana izjavila da više nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, ako je suditi po ovom snimku, možemo da zaključimo da je razlog njihove svađe upravo Janjuš.

VEĆ JE LJUBOMORNA? Dalila brutalno napala Miljanu, ona joj uzvratila ovim potezom, odgovor Anđela će vas šokirati

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading